Aeron helmat

9-5 tuli tonnarin seuraajaksi syksyllä 1997.
Vastaa Viestiin
ritke
"Kaasari"
Viestit: 7
Liittynyt: Ke Heinä 01, 2009 12:47

Aeron helmat

Viesti Kirjoittaja ritke »

Moro

Tuli otettua hylsy katsastuksesta ruostevaurioiden takia.

Foorumilta löytyy varmaan hitsaustaitoisia ihmisiä, joten löytyisikö pk seudulta asiasta kiinnostunutta peltiseppää, jolta homma hoituisi? Toki asiallista korvausta vastaan.

Työmaan laajuus paljastunee vasta kun helmasarjat purkaa pois ja samalla voisi kopistella myös takasisälokarit. Itselläni ei ole hitsausvehkeitä/paikkaa/aikaa ko. operaatioon.

Auto on teknisesti muuten hyvässä kunnossa, joten paaliin olisi sääli laittaa ja koska :saab:

Mahdollisesti olen valmis luopumaan koko autosta, jos joku tälläisen projektin haluaa. Auto siis OG 9-5 aero wagon, aut. vm 2004. Ajettu noin 230k. Yv:llä tai soittamalla lisätietoa.

T:Juha
Nolla45 249 5 249

Avatar
Termos
"Hölösuu"
Viestit: 2013
Liittynyt: Su Maalis 06, 2005 21:01
Paikkakunta: Vaasa
Viesti:

Re: Aeron helmat

Viesti Kirjoittaja Termos »

Jos hylky tuli helmojen ruostevaurioista, niin taitaa olla karua katsottavaa, kun kurkkaa takalokareiden muovien alle :(

Meillä oli -06 Aerossa pientä kosmeettista vauriota toisessa helmamuovin ja takakaaren yhtymäkohdassa. Pikkusormen kynnen kokoinen kupla maalipinnassa, jossa ruostetta alla. Tiesin kyllä, että helmamuovin alta ruoste on siihen ryöminyt.

Luulin pääseväni helpolla, kunnes riipaisin takasisälokasuojat pois (ei nuo paikatut kohdat vielä puhki olleet, mutta kaukana helposta pikafiksauksesta):

Kuva

Kuva

Kuva
2006 9-5 Aero biopower. Tämmöinen punainen
1998 9-5 2.3t Maptun Stage 4. Tämmöinen sininen

ritke
"Kaasari"
Viestit: 7
Liittynyt: Ke Heinä 01, 2009 12:47

Re: Aeron helmat

Viesti Kirjoittaja ritke »

Moro

Melko rapeessa kunnossa oli helman takaosat, mutta onneksi ei tarvinnut sentään koko helmaa uusia. Ensi kesän projektiksi jäi sisäloksujen alta löytyvät yllärit (oisin laittanut kuvaa, mutta ei jostain syystä nyt onnistunut).

Ensi viikolla leimalle ja taas vuosi porskutellaan.

Vastaa Viestiin