M:saab 9-5 tdi 2.2 A wagon 2004, myös huonoon kotiin. ruttoauton ilmoituksessa kuvien kera...

M: Myydään A: Annetaan
Vastaa Viestiin
Varmari
"Koeajolla"
Viestit: 4
Liittynyt: La Helmi 29, 2020 07:34

M:saab 9-5 tdi 2.2 A wagon 2004, myös huonoon kotiin. ruttoauton ilmoituksessa kuvien kera...

Viesti Kirjoittaja Varmari »

Ruttoautossa iski jo ilmoituksen kestoajan limiitti vastaan ja poistin sen :D

varsinainen hittituote!! olen saanut kolme huonoa vaihtotarjousta muutaman kuukauden aikana, yhtään puhelua ei ole tullut!!

muuan saapisti sanoi jotta suurin osa ihmisistä ottaa kupan, tippurin tai nykyään koronan mielummin kuin ostaa saapin, siitä huolimatta täytyy yrittää!

- ajettu 352tkm, eli ilmeisesti aika vähän tällaiseksi
- käynnistyy hyvin ja sammuu avaimesta, oikean jalan painallus saa aikaan hymyilyä, ei siitä että tämä poistuu kuin rusakko makuulta vaan että yleensä poistuu.....
- harmaa ja ruostepilkkuja siellä täällä, taka-akselin päällä oleva palkki näyttää hapankorpulta ja vaikuttaa yhtä rapsakalta.hyvin suurella todennäköisyydellä saa hitsata, joko ennen kesäkuussa olevaa katsastusta tai sen jälkeen, ellei satu sokea tai tuttu katsastaja. varapyöräkotelo tässä mallissa jostakin syystä on hyvä!!
- takajarruputkia uusittu
- uretaanipuslia ainakin takana pitkittäisissä ja konekorvakoissa ja apurungossa, siksi tyhjäkäynnillä tärisee kuin rattori
- muovipuusta tehty jalopuujäljitelmä hallintalaitteiston ympärillä
- puolinahkapenkit ehjät ja sisustakin ehjä, vähän likainen vielä jynssäyksestä huolimatta. höyrykoneella tai laittamalla korkeapainepesurin suutin sisälle saa valmista aikaan. mutta kyllä kaikesta huolimatta ihan perussiisti että ilman haalareita voi olla kyydissä
- kaksi toimivaa avainta, juuri vaihdoin patterin toiseen ja se löysi auton
- toimimaton eberi, ei mitään käsitystä jotta mikä hänellä on ongelma. myös lohkolämmitin ja sisähaaroitus jotka toimivat
- takapyyhin ei toimi, uusi vanha purkuosa moottori mukaan
- talvirenkaat saapin 16 kevytbetonivanteilla, todella hyvät 215/55x16 nokia nordman 7
- tällä hetkellä kesärenkaina 205/55x16 talvirenkaat joista nastat nypitty
- tässä on kaiketi joku korisarja, vähän rupiset helmamuovit, takaluukun päällä lintulauta ja etupuskurissa joku ylimääräisen oloinen muovilipare joka huonontaa käyttökelpoisuutta pienentäen jo tälle ajoneuvolle vakionakin huonoa maavaraa.
- Jousitusta parannettu vaihtamalla käytetyt aeromysteerin etupolpat ja taakse uudet jouset kun toisesta oli puolikas kierros poikki yläpäästä.
- uudehko akku
- ilmastointi toimii ja tottelee säätöjä
- positiivista että tällä voi ajaa, kulkee suoraan ja on suuntavakaa. kuulopuheiden mukaan näin kuuluukin olla. penkit hyvät istua jopa minulle, monissa autoissa en koe samaa
- en ole havainnut niitä paljon kirjoitettuja käynnistysvaikeuksia ylä tai alamäkeen tai vajaalla tankilla, kuunkiertokaan ei ole vaikuttanut toimintaan.

- uusi starttimoottori
- egr-venttiilli uusittu perimätiedon mukaan arvokkaaseen uuteen osaan, saattaa olla kuitti
- lukkosylinteri korjautettu asianmukaisella tavalla, tästä ainakin on kuitti
- vaihdoin tähän myös raitisilmasuodattimen kun tuli mulle


hinta alle omakustannushinnan ostettujen osien ja tehtyjen toimenpiteiden kanssa, 1300e ja tämän harrastajan unelman saa itselleen.

vaihdossa voin jopa ottaa vag tai psa konsernin tomaattidieselin, aiemmin olen kyllä sanonut että mielummin rutto kuin vag.....tämä kuvaa suurta kiintymystä tähän harha-askeleeseen ja lähes täydelliseen harkintakyvyn pettämiseen yli 30-vuotisella ajoneuvoharrastajan uralla.

Antti 050/5396323
Leppävirta

valokuvia wotsupilla kiinnostuneille :heart_eyes: :heart_eyes:

Vastaa Viestiin