Saab videokuvauksiin Varsinais-Suomesta

Yleinen autoiluun ja liikenteeseen liittyvä keskustelu.
Vastaa Viestiin
kauppisale
"Koeajolla"
Viestit: 1
Liittynyt: Ti Touko 05, 2020 09:06

Saab videokuvauksiin Varsinais-Suomesta

Viesti Kirjoittaja kauppisale »

Hyvä Saab-yhteisö,

Nimeni on Kauppisen Aleksi ja teen Youtubeen asiaviihdeohjelmaa, jossa seikkaillaan ympäri Turun seutuja. Olemme tekemässä nyt jaksoa jatulintarhoista, sellaisista ympäränmuotoisista kivilabyrinteistä, joita saaristo on pullollaan. Joudumme siis taittamaan matkaa paljon autolla. Auto vain puuttuu.

En voisi kuvitella ajavani millään muulla autolla kuin vanhalla 80-90-lukujen Saabilla. Se sopisi toimittaja-hahmolleni, saariston upeaan miljööseen, alueen ruotsinkielisyyteen, kaikkeen. Ja jos ohjelmassamme ajetaan autolla, niin miksi se olisi mikään muu kuin Saab.

Olen tutkinut, olisiko minun mahdollista ostaa halvalla vanha Saab, mutta oma budjettini näyttäisi riittävän vain tieliikenteestä poistettuihin yksilöihin. Siksi kirjoitan nyt tänne. Voisiko olla, että täältä löytyisi harrastaja, Varsinais-Suomen alueelta, joka kiinnostuisi tällaisesta ohjelman tekemisestä? Autolla olisi tarkoitus ajaa seuraavanlainen reitti: Turku-Raisio–Ruissalo-Luolavuori-Nauvo. Vaikka budjettia auton ostoon ei ole, meillä on oivallinen kuvauskalusto dronea myöten. Saab tulisi siis taltioitua kameralle upeissa maisemissa hyvällä kuvauskalustolla. Siitä tulisi varmasti upea muisto!

Ohjelman kuvaukset on suunniteltu kesäkuun ensimmäiselle viikolle. Kuvauspäiviä olisi 1-2. Kerron mielelläni lisää projektista. Olisin ikionnellinen, jos täältä löytyisi joku, joka lähtisi mukaan tähän touhuun.

Ystävällisin terveisin,

Aleksi Kauppinen
045 802 5522
e.aleksi.kauppinen@gmail.com

Vastaa Viestiin