![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Jossain siellä takana tuntuu välillä sellainen surina ja särinä käyvän, että tyhmempääkin alkaa hirvittämään. Mitäs arvon studiojoukkue suosittelee? Mitä hienouksia niissä nykyään on, jos niitä muka tarvitsee?
Jaaa... mihinkäs tämä väite perustuu, vaatii hieman tarkennusta?Premium Override kirjoitti:![]()
Suosittelen elämää ilman tuota makuja tuhoavaa härveliä.
T: 18 vuotta ilman mikroa.
baasenar kirjoitti:Jaaa... mihinkäs tämä väite perustuu, vaatii hieman tarkennusta?Premium Override kirjoitti:![]()
Suosittelen elämää ilman tuota makuja tuhoavaa härveliä.
T: 18 vuotta ilman mikroa.
No, koetko itse olosi tai tulevaisuutesi jotenkin turvattomaksi, jos rupeaisit lämmittämään ruokiasi mikroaaltouunissa? Tässä ei ole tarkoitus ruveta väittämään mitään, ihan vaan mielenkiinnosta...Premium Override kirjoitti:Ihan omiin tutkimuksiin, eli eri elintarvikkeiden monenmoisessa käsittelyssä todettuun, tutkimuspohjaiseen faktaan.baasenar kirjoitti: Jaaa... mihinkäs tämä väite perustuu, vaatii hieman tarkennusta?
Jos haluaa väittää toisin, nii eikun yrittämään.
Kotona oli mikro ja kun 17v lähin sieltä, en ole katsonut tarpeelliseksi moista turhaketta hommata.
Kyllähäm valtamedia kirjoittaa kaiken "turvallisuudesta" isoja tekstejä, jotka pohjautuvat maksettuihin tutkimuksiin.
Jep. Mulla on ollut 50 euron mikro kohta 11 vuotta.Komppaaja kirjoitti:Kyllä niillä "muutaman kympin" mikroillakin pärjää, jos ei aio muuta kuin lämmitellä lähinnä mikroaterioita ja makkaranpätkää....kokemusta on.siihen ei montaa sataa siinä tapauksessa kannata sijoittaa. Mutta riippuu siis käytöstä.
Sama homma, en minäkään sillä mikrolla ruokaa varsinaisesti tee vaan nimenomaan lämmittelen tähteitä ja sulatan joskus jotain.Poy kirjoitti:Itse ainakin välttelen einesruokia, kun en pahemmin niistä tykkää. Edellisen päivän ruokaa tulee lämmiteltyä (harvemmin jää ylimääräistä) ja joskus pakastettuja marjoja (tosin puuron seassa ne sulaa itsekseen).