riisiä ja nautaa a'la dimebak:
Setä Benin pitkäjyväistä riisiä tarpeen mukaan ja nimen omaan paketin ohjeilla keitettynä.
Riisille kaveriksi naudan suikalelihaa pari pakettia, n. 800 grammaa. Ruskistetaan teflonpannulla voilla tai öljyllä (itse suosin öljyä). Lisätään suolaa oman maun mukaan ja jauhettua maustepippuria sekä huhmareessa rouhittua mustapippuria. Annetaan lihan kypsyä ja maustua. Tavoite on, että lihat ja riisi on saman aikaan valmiita ja 5 minuuttia ennen valmistumista lisätään lihan sekaan pilkotut punaisen ja keltaisen paprikan puolikkaat. Älä käytä vihreää paprikaa, se maistuu ihan nurmikolle tjsp.
grilliherkut a'la dimebak
Laitetaan marinaadissa noin tunnin ajan uitetut keltaiset paprika palat, sipulilohkot, kesäkurpitsapalat ja tuoreherkkusienet vartaisiin. Pyöritä foliota "rehujen" ympärille ja jätä tikunpää näkyviin (parempi pyörittää grillissä).
Laita folioon marinoidut pihvit (kaupasta ostetut tai itse marinoidut).
Valmistele makkarat. Muista esipaistaa yksi ja avaa pullo olutta sitä syödessä, se on miehistä
Keitä perunoita ja laita pöydälle esille voita, ei mitään kissanrasvaa vaan voita. Voit myös laittaa tikkuperunoita ja muista tehdä niitä paljon.
Sitten vaan grillaat, keität jne. ja nautit päivästä, ruoasta ja hymyile.