Rekry: netintekijöitä

Tiedotteet / helpdesk / palaute.
Avatar
adm1
"Team Ylläpito"
"Team Ylläpito"
Viestit: 45
Liittynyt: Pe Kesä 06, 2014 07:54

Rekry: netintekijöitä

Viesti Kirjoittaja adm1 »

Saab-klubille on perustettu GitLabiin ryhmä: https://gitlab.com/saabclubfi. Projektit ovat toistaiseksi näkyvissä vain ryhmån jäsenille. Jos olet designer- tai developer-henkinen klubilainen ja haluat mukaan viemään Saab-klubia parhaaksi merkkikerhoksi myös netissä, tule mukaan talkoisiin.

Tech stackimme sisältää monipuolisesti sekä uutta että vanhaa: PHP-pohjaisten phpBB:n ja Drupal 8:n ohessa/päälle rakennamme uusia palveluja käyttäen JavaScriptiä sekä frontissa että backissä ja ajamme palveluja AWS:ssä, mahdollisuuksien mukaan Serverless-toteutuksina. Tällä hetkellä käytössä olevaa AWS-sanastoa: Route53, SQS, S3, CloudFront, CloudFormation, EC2, and counting! Design-puolella tekemistä löytyisi aluksi sekä klubin pääsivun että vähitellen laajenevan Intsaab2021-sivuston ulkoasun määrittelystä. Koodipuolella samoin Intsaab2021-sivuston (GatsbyJS) laajentamisesta.

Miten alkuun? Liity Slack-verkostoomme https://saabclubfi.slack.com/. Kutsun saat pyytämällä Jonnelta (nolla neljä nolla 845 5494 / jonne.pihlanen ät saabclub.fi) tai Petteriltä (nolla neljä neljä 257 0640 / petteri.virtanen ät saabclub.fi), mieluiten WhatsAppilla tai meilillä.