Sivu 1/3

Mikä on parasta margariiniä?

Lähetetty: Ke Helmi 16, 2005 22:37
Kirjoittaja Subonaattori
Maku ratkaisee...

Lähetetty: Ke Helmi 16, 2005 22:57
Kirjoittaja Reetu
No kyl mar sit voi hyväne aika :)

Lähetetty: Ke Helmi 16, 2005 23:03
Kirjoittaja hewidero
Lidlistä menin ostamaan halvinta "margariinia", 49c tais maksaa ja ei tarvi sitä ainakaan enää toista kertaa ostaa. Pitää jättää vaikka muutaman olut juomatta, niin on varaa ostaa voileviä :wink:

Lähetetty: Ke Helmi 16, 2005 23:23
Kirjoittaja Milli
Oivariini tietenkin. En vaa tiiä kuka ton nimen meni muuttaan voimariinistä tuommoseksi.. :roll: 8O

Lähetetty: Ke Helmi 16, 2005 23:55
Kirjoittaja pade
Floraa suositaan 8)

Lähetetty: To Helmi 17, 2005 00:20
Kirjoittaja samsikki
Levi ihan kevyesti :wink:

Lähetetty: To Helmi 17, 2005 00:27
Kirjoittaja Money For Nothing
Leviä käytetään, voi on sitten luksusta! ....aina silloin tällöin

Lähetetty: To Helmi 17, 2005 00:52
Kirjoittaja Myrkky
Ruuanlaitossa tietysti voi, leivälle ei käytetä mitään jos jotain leivänpäälistä(juusto, makkara...) vaan on.

Lähetetty: To Helmi 17, 2005 04:40
Kirjoittaja Rommitommi
Lättaa. On hyvän makusta ja "terveellistä" :roll:

Lähetetty: To Helmi 17, 2005 07:26
Kirjoittaja V.J.S
Kyllä se on tämä Voima...eiku Oivariini, ja ehdottomasti punaisena, eli "vahvasti suolattu" tjsp

Niin, ja Oivariinin kannessa selitetään syykin tuolle nimenvaihdolle: EU määräykset kieltää "voi" sanan käytön kaikkien levitteiden nimessä, jotka eivät ole 100% voita. Hyvä EU, elämäni olisikin ollut pilalla, jos "voi" sanaa esiintyisi jossain viherpiipertäjäkolesterolintappajakorvikevoimargariinissa :) :roll:

Lähetetty: To Helmi 17, 2005 08:03
Kirjoittaja teesalama
Leivän päälle Becel.
Valurautapannulla paistamiseen sitten voita ja vähän öljyä :D

Lähetetty: To Helmi 17, 2005 08:57
Kirjoittaja Hessu
Jos nyt joskus vahingossa leipää syö ja sille jotain levittää, niin tuorejuustoa tai voileipäpikkelsiä. Margariini... hyi stn :x

Lähetetty: To Helmi 17, 2005 09:42
Kirjoittaja NG900T
Oivariinia tuoreen ruislimppuviipaleen päällä, muuta ei tarvita.
Muutoin en käytä leivän päällä mitään rasvaa jos vaan on muuta höystettä saatavilla... Pannulla oivaa, voita tai öljyä.

Lähetetty: To Helmi 17, 2005 11:36
Kirjoittaja jannes
Voi on voita muttei se viinaa voita! :wink:

Lähetetty: To Helmi 17, 2005 12:17
Kirjoittaja 900turbo3d
(V)oimariini, aina silloin kun tulee ostettua, muten menee ilman levitettä...