Töpselikärsien kuningaskarju: Mitsu Outlander PHEV

Esittele oma(t) projektisi täällä. Projektiin liittyvät kysymykset sallittuja, muut kysymykset mallikohtaisiin foorumeihin.
Avatar
AZP
"Hanki elämä"
Viestit: 11025
Liittynyt: Su Tammi 03, 2010 01:02
Paikkakunta: Åboland

Re: Töpselikärsien kuningaskarju: Mitsu Outlander PHEV

Viesti Kirjoittaja AZP »

Ainakin meidän etelään viettävältä tontilta oli lumet hävinneet lounasaikaan mennessä. Nyt iltapäivällä pystyi ihan turvallisin mielin koukkaamaan koronatestiin kesärenkailla. Eikä yöllä tai aamulla näköjään lämpötila laskenut kuin -1 asteeseen pariksi tunniksi siinä juuri ennen auringon nousua, joten en usko että kukaan sai pakkasvaurioita aikaiseksi pissapoikaan tai muuallekaan.

Asiasta ihan kukkaruukkuun: viime päivinä huomannut että Polestar mainostaa nyt kovasti kakkostaan. Siis autoa jonka pitäisi saapua Suomen markkinoille vasta syksyllä ja hinta on luokkaa alkaen 60 k€. Enpä muista nähneeni noin paljon sähköauton mainoksia ikinä. Mutta kyllä ne toimii, koska itsekin harhauduin monen päivän aivopesun jäljiltä tänään Polestarin sivuille tutkailemaan auton ominaisuuksia. Kai tuonkin voi pistää potentiaalisten seuraavien autojen listaan, koska näyttäisi kykenevän vetämään kärriä ja tilatkin saattaisivat riittää.
aero
-
Viestit: 6944
Liittynyt: Ma Touko 05, 2003 06:13

Re: Töpselikärsien kuningaskarju: Mitsu Outlander PHEV

Viesti Kirjoittaja aero »

AZP kirjoitti:
Ti Huhti 06, 2021 08:01
Ehkä on parempi että mä jätän sään ennustamisen muille :D
Hyvä nyrkkisääntö: myöhäinen pääsiäinen tarkoittaa myöhäistä kevään tuloa ja potentiaalista jälkipyryä. Ei se vanhan tieliikennelain nastarengaskauden päätös ihan tuulesta temmattu ollut, vaikka äkkiseltään tuntuukin siltä ettei pääsiäinen uskonnollisena juhlana talvirenkaisiin liity.
Salaisen agentin työ on vaivalloisempaa kuin trigonometristen yhtälöiden soveltaminen käytännön höpsismiin.
-Agentti Tuplanolla
Avatar
tsaarela
"Hölösuu"
Viestit: 3023
Liittynyt: Ti Touko 06, 2003 08:20
Paikkakunta: Oulu

Re: Töpselikärsien kuningaskarju: Mitsu Outlander PHEV

Viesti Kirjoittaja tsaarela »

Polestar 2 on kieltämättä aika hyvän näköinen. Muutaman yksityiskohdan jos muuttaisi, niin sitähän voisi kutsua Saabiksi.
9-3 SS 1,9 TTiD Linear -11, 9-3 Cabriolet SE -00
Peugeot 206 1,4 XR -02
#621
”Niitähän saa vaikka minkä värisinä, kunhan ne ovat mustia.”
Avatar
AZP
"Hanki elämä"
Viestit: 11025
Liittynyt: Su Tammi 03, 2010 01:02
Paikkakunta: Åboland

Re: Töpselikärsien kuningaskarju: Mitsu Outlander PHEV

Viesti Kirjoittaja AZP »

Pitäis livenä nähdä, että osais vielä arvioida Polestarin ulkonäköä. Kuvissa näyttää vähän korkealta ollakseen henkilöauto. Siis ei mukamaasturi. Tosin kai se vähän yrittää olla mukamaasturikin, kun pyöränkotelotkin on ympyröity mustilla muovikaarilla. Mutta korimalli kun on tuollainen fastback, niin jää vähän sellainen olo ettei auto itsekään tiedä onko lintu vai kala. Tulee vähän mieleen Volvo S60 Cross Country, jonka aikanaan nähdessäni jäin aika sanattomaksi. Ei miellyttänyt mun silmää yhtään. Mutta se kertonee auton faktisen kauneuden sijaan enemmän mun omasta ahdasmielisyydestäni :D
Vastaa Viestiin