Kymenlaakson Saabistit Anjalankosken ABC klo 18

Yleistä keskustelua tulevista ja menneistä tapahtumista.
Avatar
VMTD
"Hölösuu"
Viestit: 1153
Liittynyt: Ti Syys 21, 2010 19:58
Paikkakunta: Hausjärvi

Re: Kymenlaakson Saabistit Mylsänportti klo 18

Viesti Kirjoittaja VMTD »

Älä Pekka ota tätä niin haudanvakavasti, jos muistaisin joskus ottaa ne menkkuvenat mukaan.
#1598
Saab 9000 CS 2.0t -97, Alfa 166 jtd 20v. Aut. -05, Alfa 166 2.4 jtd - 00.

Taponen
"Koeajolla"
Viestit: 3
Liittynyt: Su Touko 27, 2018 21:45
Paikkakunta: Kotka

Re: Kymenlaakson Saabistit Mylsänportti klo 18

Viesti Kirjoittaja Taponen »

Muistakaahan käännellä kellot sunnuntaina, että ollaan kaikki samaan aikaan paikalla. :P
#7723
-01 9-5 Aero

Avatar
^^^DRAKEN^^^
"Tuplakaasari"
Viestit: 93
Liittynyt: Ma Helmi 12, 2007 18:09
Paikkakunta: Kotka

Re: Kymenlaakson Saabistit Mylsänportti klo 18

Viesti Kirjoittaja ^^^DRAKEN^^^ »

AIHE: KYMENLAAKSON SAABISTIEN KOKOONTUMISPAIKAN MUUTOS KOTKAAN KAHVILA-RAVINTOLA LEIKARIIN 26.1.2020 LÄHTIEN!!!

Kuva


HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA 2020!

Olen nyt aika pettynyt ja turhautunut Kymenlaakson saabisteihin!
Syksyllä ehdottamani Kymenlaakson saabistien kuukausittaisen kokoontumispaikan paluu takaisin alkuperäiselle ABC Anjalankoskelle ei sitten toteutunut. Kun jotenkin yhdessä "porukka päätti" että Mylsänportilla vielä vaan jatketaan. Eli koontumispaikka sijaitsee nykyään edelleen käytännössä lähes Kouvolassa, vaikka KYMENLAAKSON alueen pitäisi käsittää ja ottaa huomioon myös Kotkan, Haminan ja vieläpä Pyhtään saabistit.

Alunperinhän tämä tapahtuma oli viestiketjun nimenmukaisesti: "Kouvolan & Kotkan saabistit ABC Anjalankoski" eli kahden kaupungin potkijaisten yhdistynyt tasavertainen Saab-tapaaminen. Miittipaikkakin sijaitsi aikanaan hyvin tarkkaan harkitusti ja mahdollisimman reilusti valittuna jotakuinkin puolivälissä molemmille kaupungeille. Myöhemmin tapahtuma nimettiin vielä "Kymenlaakson saabistit ABC Anjalankoski" haminalaistenkin tultua toimintaan mukaan.

Reiluin ja tasapuolisin tapa valita yhteinen kokoontumispaikka on käytännössä löytää aina mahdollisimman läheltä koko kyseisen alueen maantieteellistä keskipistettä vaatimukset täyttävä kohde. Se sattui 2008 meillä olemaan sopivasti vain vähän Kouvolaa lähempänä sijaitseva vasta-avattu upouusi Anjajalankosken ABCi. Peukkuasema, jossa on aivan saabmaista ergonomiaa. Kaikki on kohdillaan ja toimii hyvin. Avarassa kahvilassa pullaa ja kahvia on riittävästi aina kaikille saabisteille. Ympäristö kesäisin vehreän viihtyisä ja rauhaisa. Parkkipaikka on tilava ja asfaltti sileää ja tasaista. Saabitkin näyttivät aina hyvin komeilta ja iloisilta kuvattuina parkkirivistöissään. Talvisinkin on metsänsuojaisaa pahimmalta viimalta ja valoisaa valaisinpylvään alla, jossa vihreä pyhä SAAB-toteemiroskalaatikkokin. :mrgreen: Ihastuin paikkaan heti ensitutustumisella ja paikasta jäi hyviä muistoja. :heart_eyes:

Ja mielestäni ABC Anjalankoski toimikin erittäin hyvin Kymenlaakson saabistien yhteismiittipaikkana kymmenisen vuotta. Kunnes joku yllättäen keksikin sitten siirtää kuukausikokoontumista pohjoiseen päin kohti Kouvolaa "uudestisyntyneelle" Mylsänportille.

Voisiko joku kertoa mulle, että kenen idea paikanvaihto alunperin oikein oli? Kun en sitä tiedä, mutta sen kyllä tiedän, että se ei ollut mitenkään reilua ja tasapuolista meitä eteläkymenlaaksolaisia kohtaan. Meillä Kotka-Hamina akselin saabisteilla oli kuitenkin jo ennestäänkin pitempi ajomatka potkuihin pohjoiskymenlaasolaisiin verrattuna ja nyt sitä vielä meitä yhtään ajattelematta tosta vaan pidennettiin yhteensä 10km verran.

Okei niinno, joopa joo ja vaihteluhan virkistää silloin kuitenkin ajattelin et Mylsänporttia nyt kokeillaan ja yksityisyrittäjää kaffittelurahoilla vähän tuetaan ja katsellaan mitä hyvää uusi miittipaikka saabisteille mahtaa oikein tarjotakkaan.

No 1,5 vuotta sitä jotain uutta ihanuutta odottelin ja kehitystä toivoin. Mulle Mylsänportti tuotti lopulta vain pettymystä ja turhautumista ja kovan kaipuun takaisin hyvin tomivaan ja viihtyisään alkumiittipaikkaan. En viitsinyt enää edes kuvata Mylsällä mitään kun miljööt joka suuntaan niin ankeat ja saabitkin näyttivät surullisen surkeilta.

En tajua miten Mylsänportti ei ole onnistunut yhtään mitenkään kunnostaa aivan surkeassa kunnossa olevaa parkkipaikkaansa. Paikata edes jotenkin pahimpia monttuja asfaltissa ja siivota irtosoraa ja sepeliä pois? Huonoa asiakaspalvelua ja välinpitämättömyyttä että asiakkaitten autot ja renkaat on vaarassa vaurioitua siinä saatanan kivimurskassa ja montuissa. Mikseivät tee asialle yhtään mitään??? Ehkä kamalin parkkipaikka ikinä missään minkä olen huoltamoilla nähnyt. Eikä kiinnosta kyllä tippaakaan talvisin seisoskella siinä valaisemattomalla meluisan tuulisella parkkiksella ja pureksia kesäisin ohihipovien rekkojen pölyvanoja. HYI HELVETTI MITÄ PASKAA!!! En ole mikään masokisti, joka ampuu pimeässä jatkuvasti vaan omaan jalkaansa, kun valoakin on tarjolla.

Kyllä mullekin kelpaisi esimerkiksi vaikkapa Riihimäen ULLAN PAKARIN avara ja hyvälaatuinen parkkipaikka selkeine pitkine parkkiruuturivistöineen ja hyväpintaisine asfaltteineen. Aivan järjettömän suuri ja siisti parkkis muuten pelkälle leipomokahvilalle. Suurempi kuin esim. nykyään ABC Amiraalilla Kotkassa.

Enpä voi joo hiljalleen kehittynyttä vastenmielisyyttäni Mylsänporttia kohtaan tässä mitenkään kieltää ja sanon ihan suoraan, että mielestäni vaan pilasitte aikanaan hyvät ABCin potkijaiset paikanvaihdolla, hajotitte vanhan porukan ja ainakin mun innostukseni saabkokoontumisiin tapoitte täysin. Voin sanoa, että mun lisäkseni muitakin kotkalaisia on jättänyt nykyään käymättä potkuissa kokonaan paikan vaihdon jälkeen. Paitsi ABCivihaajat tietysti.

Eli tähän lopuksi ehdotukseni sitten onkin, että nyt on aika vaihtaa jälleen Kymenlaakson saabistien potkijaispaikkaa. Sanoa kiitos ja hyvästit Mylsänportille ja siirtää Kymenlaakson saabistien potkijaisten painopistettä vaihteeksi etelään ihan tasapuolisuudenkin nimissä. Koska vuodesta 2008 lähtien kokoontuminen on tapahtunut enempi pohjoisessa Kymenlaaksossa.

Ehdotan seuraavaksi kokoontumispaikaksi Kotkassa sijaitsevaa Kahvila-ravintola Leikaria >>> https://kahvilaravintolaleikari.fi <<<
Kuva
On yksityinen yrittäjä ja tarvitsee myös taloudellista tukemista. Pitää antaa Leikarillekin mahdollisuus tuottaa hyvää asiakaspalvelua. Parkkipaikkojakin riittää pihalla ja asfaltti on ihan kelvollista ajella. Leikarille on aika sama matka Kouvolasta kuin meiltä Kotkasta Mylsänportille. Vuoroin vieraissa sanotaan ja vaihteeksi tulee meille KOT-HAM cityläisillekin vähän lyhyempi ajomatka miittiin.

Ehdotan että kokoonnutaan Leikarilla heti tämän vuoden alusta pitäen ensimmäisen kerran 26.1.2020 klo 18:00 ja siitä lähtien aina kuukauden viimeisenä sunnuntaina. Kirsihän voi muuttaa taas ketjun nimen ja ilmoittaa asian Saabistiin. Ja kuten :saab: -puheenjohtaja Petteri Virtanen jo sanoi, niin potkut voivat siirtyä ja alkaa vaikka heti aina uudessa paikassa. Päivitetty ilmoitus ilmestyy Saabistissa sitten aikanaan. Mylsänportillekin voi jättää vaikka johonkin tiedon muuttuneesta Saab-miittipaikasta, että osaavat epätietoisetkin saabistit suunnata oikeaan paikkaan.

Tervetuloa :twisted: :twisted: :twisted: KOT-HAM :twisted: :twisted: :twisted: Cityyn!


T: P.T
Viimeksi muokannut ^^^DRAKEN^^^, La Tammi 04, 2020 14:48. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
P.T #888
~ Saabismi on siunaus ~ saabistit joskus sairaus...

Romelimoo
"Kaasari"
Viestit: 26
Liittynyt: Ke Heinä 29, 2015 20:14
Paikkakunta: Hamina

Re: Kymenlaakson Saabistit Mylsänportti klo 18

Viesti Kirjoittaja Romelimoo »

Leikari sopii hyvin
parkkis iso, sisätilat isot vaikka kolkot
Kesäauto/harraste NG900S 2.0T 1996
Käyttis/talviauto NG9-3 1.9TTID Aero 2008
TECH2 Haminassa, vikakoodit osaan lukea mutta niiden ymmärrys jää vastapuolelle 😆
0445533079

PekkaM
"Kaasari"
Viestit: 17
Liittynyt: Ma Kesä 20, 2005 09:04
Paikkakunta: Kotka

Re: Kymenlaakson Saabistit Mylsänportti klo 18

Viesti Kirjoittaja PekkaM »

Juu, Leikari sopii hyvin. Kannatan.

Pola
"Hölösuu"
Viestit: 1368
Liittynyt: Pe Heinä 21, 2006 22:03
Paikkakunta: Hamina

Re: Kymenlaakson Saabistit Mylsänportti klo 18

Viesti Kirjoittaja Pola »

Käy.
#3272

Mikkooo
"Kaasari"
Viestit: 10
Liittynyt: Ti Heinä 19, 2016 09:54

Re: Kymenlaakson Saabistit Mylsänportti klo 18

Viesti Kirjoittaja Mikkooo »

Mullekin leikari käy myös, lähempänä itseäni. Mielestäni tässä pitää toimia demokraattisesti ja ottaa kaikkien miitteissä käyvien mielipiteet kuitenkin huomioon ja sen perusteella päättää mahdollisesta paikan vaihdosta.
9-3 ttid +200hp -08 , 9-5 -08"Rödatroll"

Pampula
"Aero"
Viestit: 486
Liittynyt: Pe Joulu 31, 2004 00:31
Paikkakunta: Kouvola

Re: Kymenlaakson Saabistit Mylsänportti klo 18

Viesti Kirjoittaja Pampula »

Leikari kuulostaa oikein hyvältä ja varmasti pienentää uusien potkijoiden kynnystä etelästä tulla ensimmäistä kertaa käymään.

Tuskin kukaan voi Mylsänporttia sanoa onnistuneeksi paikkavalinnaksi. Valoisana aikana vielä menettelee, mutta kyllä tuo pimeä parkkipaikka on erittäin huono.

Jos Leikarissa hommat rupeaa tökkimään, niin sitten paluu hyväksi todetulle ABC:lle ja jupinat pois.
Sauli.M #1562

Pampula
"Aero"
Viestit: 486
Liittynyt: Pe Joulu 31, 2004 00:31
Paikkakunta: Kouvola

Re: Kymenlaakson Saabistit Mylsänportti klo 18

Viesti Kirjoittaja Pampula »

Lisäyksenä vielä edelliseen. Mikäli päädytään vaihtamaan paikkaa jo nyt tammikuussa, niin käytännössä on oltava kahdet potkijaiset. Kaikkia tieto ei tavoita millään ja joillain voi aikataulu olla "Mylsäpohjainen". Mielestäni siis tammikuun Leikari alkaisi vasta klo 19 ja ne joita tieto ei ole tavoittanut ajelee letkassa sinne, tai jää Myllykoskelle juomaan kahvit.
Sauli.M #1562

Avatar
VMTD
"Hölösuu"
Viestit: 1153
Liittynyt: Ti Syys 21, 2010 19:58
Paikkakunta: Hausjärvi

Re: Kymenlaakson Saabistit Mylsänportti klo 18

Viesti Kirjoittaja VMTD »

Leikari lisää matkaa noin 30 km, mutta Porvoon kautta on helppo ajella motaria pitkin. Paikan vaihto ei minua ainakaan haittaa.
#1598
Saab 9000 CS 2.0t -97, Alfa 166 jtd 20v. Aut. -05, Alfa 166 2.4 jtd - 00.

suopitar
"Team Ylläpito"
"Team Ylläpito"
Viestit: 1728
Liittynyt: To Syys 27, 2007 14:16
Paikkakunta: Kouvola

Re: Kymenlaakson Saabistit Leikari klo 18

Viesti Kirjoittaja suopitar »

Otsikko vaihdettu, olkaas hyvät.
#3915
Saab 9-5 2.3 T Arc 4d A Metallic sedan 2004
Kirsi Jokela
0451255333

kaneali
"Tuplakaasari"
Viestit: 98
Liittynyt: Pe Syys 12, 2003 18:33
Paikkakunta: Loviisa

Re: Kymenlaakson Saabistit Leikari klo 18

Viesti Kirjoittaja kaneali »

Tervehdys Saabistit.
Voin olla jäävi ottamaan kantaa kun osallistuminen potkuihin on viimeaikoina jäänyt vähiin. Kuitenkin täytyy todeta että ABC aikaan tuli käytyä useammin.Mutta taitaa olla enemmän oman ajankäytön seurauksia kuin paikasta johtuvaa.
Kannatan kuitenkin paikan vaihtoa tasapuolisuuden ja olosuhteiden vuoksi tässä esitettyyn Leikariin. Viimeksikin miitinki siellä pimeällä Mylsän pihalla oli aika ankeata.
Täytyy kuitenkin kompata Pampulaa että Leikarin sisätilat ovat jääneet 70-luvulle, tosin ei Mylsänkään ihan modernimmista päästä ole.Testataan Leikaria ja jos ei kaikkien mieleen niin palataan ABC;lle.

Ystävllisin Terveisin
Ali Kanerva

Ps. Jos porukalla olisi kiinnostusta katsastusasema käyntiin testauksineen niin sellainen järjestyy Kotkan A-Katsastuksessa sopimuksen mukaan.

SMa
"Tuplakaasari"
Viestit: 76
Liittynyt: Ti Tammi 20, 2015 16:29
Paikkakunta: Kotka

Re: Kymenlaakson Saabistit Leikari klo 18

Viesti Kirjoittaja SMa »

Pitänee Kotkaan muuttaneena tulla tutustumaan Kymenlaakson potkiaisiin ja klubilaisiin Leikariin.
Myös Alin ehdottama katsastusasemalla käynti ainakin minulle sopisi vallan mainioisti, toivottavasti saadaan jokin yhteinen aika sovittua.
SMa #6616
OG 9-5 1.9TiD Vector Griffin Sedan A5 -09

OG93
"Koeajolla"
Viestit: 3
Liittynyt: Ti Kesä 25, 2019 12:34
Paikkakunta: Kouvola (Hamina)

Re: Kymenlaakson Saabistit Leikari klo 18

Viesti Kirjoittaja OG93 »

Enpä oo vielä ensimmäisiinkään potkuihin rohjennut, jos sitä Leikarille koittais päräyttää.
Stay away from people that make you feel like you shouldn't drive a SAAB. ♥
Käyttis OG900i 2.1 '93 Eucalyptus Green EX OG900i 2.0 '89 Rosequartz

Avatar
VMTD
"Hölösuu"
Viestit: 1153
Liittynyt: Ti Syys 21, 2010 19:58
Paikkakunta: Hausjärvi

Re: Kymenlaakson Saabistit Leikari klo 18

Viesti Kirjoittaja VMTD »

Onko huomenna uuden potkupaikan "kastetilaisuus"?
#1598
Saab 9000 CS 2.0t -97, Alfa 166 jtd 20v. Aut. -05, Alfa 166 2.4 jtd - 00.

Vastaa Viestiin