Utförsäljning av delar under Saabfestivalen

Avatar
viggen
"Hölösuu"
Viestit: 2576
Liittynyt: Pe Huhti 24, 2009 23:24
Paikkakunta: Trollhättan

Utförsäljning av delar under Saabfestivalen

Viesti Kirjoittaja viggen »

http://www.anatrollhattan.com/begdelar

ANA BEGAGNADE DELAR på Saabfestivalen
Precis som under tidigare kommer ANA Begagnade Delar att anordna utförsäljning av delar under Saabfestivalen. I år kommer vi dock till skillnad från tidigare år att hålla till i lokaler i anslutning till den ordinarie verksamheten på Stallbacka. På grund av den korta förberedelsetiden kan vi inte räkna med en riktigt lika omfattande försäljning som tidigare år, jobbar stenhårt med att leta fram så mycket material vi kan på den korta tiden som återstår fram till festivalen. Det är vår målsättning och förhoppning att alla skall kunna hitta någonting till sin Saab. Men som bekant, först till kvarn...

NYHET - Självdemontering av delar
En nyhet för i år är vi kommer att kunna erbjuda självdemontering av delar direkt från bilar i vår demonteringspark under Saabfestivalen. Över 30 bilar av varierande modell och årgång kommer att finnas i skrothagen. Tag med verktygslådan och overallen och kom i tid. De bästa bitarna lär försvinna fort... Mer info om bilarna kommer senare.

Öppettider
Försäljningen kommer att ske under fredagen och lördagen. Öppettider enligt nedan
Fredag kl 10-18
Lördag kl 10-17

Hitta till oss
Vi kommer i år att har försäljning på tre ställen i anslutning till vår ordinarie verksamhet på Grafitvägen 4 / Stallbackavägen i Trollhättan.

1. Vår ordinarie Butik på Grafitvägen kommer att ha öppet som vanligt för försäljning av vårt ordinarie sortiment.

2. Självdemonteringen där du själv kan skruva av de delar du behöver direkt från bilarna på gården och köpa dem till riktigt fördelaktiga priser. Innaför portarna till denna lokal kommer även viss outletförsäljning att ske. Det som kommer att säljas i denna lokal är; däck och fälgar, kompletta inredningar, avgassystem och växellådsdetaljer.

3. Den traditionella utförsäljningen av delar har vi i år förlagt ca 100 meter längre upp på Stallbackavägen, i en lokal som ligger i anslutning till det stora "Älvstaden"-huset. Ingång kommer att ske genom de gröna grindarna.
NG 9³ 2,0t Cab -05 M5 Silver met. Aero-Griffin Look. Nevs 9³ Aero -14 (-15) A6 Jet Black met.
Saabisti vuodesta -75. #6700. MB 220D E- All-Terrain 4-Matic -19 Cavansite Blue met.