Ajatuksia autoilun arjesta ja muustakin

Yleinen autoiluun ja liikenteeseen liittyvä keskustelu.
Vastaa Viestiin
Avatar
AZP
"TosiSaabisti"
Viestit: 13191
Liittynyt: Su Tammi 03, 2010 01:02
Paikkakunta: Åboland

Re: Ajatuksia autoilun arjesta ja muustakin

Viesti Kirjoittaja AZP »

Jos on jostain tullut palautetta, että saappifoorumille ei sovi tämän ketjun kaltaiset tarinat, niin ne palautteet voi lähettää mulle, vielä on vessapaperivarastossa hieman tilaa :mrgreen:

Ja jos joku pitää IC1970:n fiksailumaniaa jobbatitouhuna niin joko sanalla jobbari on positiivinen merkitys, tai on ymmärretty jotain väärin. Ihan samalla tavalla kaikki autoliikkeet ja myös fiksut yksityiset myyjät pesee ja vahaa auton ennen myyntiä ja fiksaa ne helpot kohdat jolla on merkitystä yleisilmeeseen. Purkkaviritykset on sitten eri juttu, mutta niitähän ei tässä ketjussa ole nähty.
Nyt: '21 Mustang Mach-e AWD
Ennen: Töpselikärsä '14 Mitsubishi Outlander PHEV | '08 Saab 9-3 SportCombi TiDS A6 | '02 Saab 9-3 2.0t A
Lisäksi: '80 Oldsmobile Delta 88 468 cid | '65 VW 1200 | '73 VW 1303S | '82 Honda CB750K
IC1970
"Hölösuu"
Viestit: 3541
Liittynyt: Ti Helmi 09, 2010 20:07
Paikkakunta: Borgå

Re: Ajatuksia autoilun arjesta ja muustakin

Viesti Kirjoittaja IC1970 »

Kiitos kommenteista. Onhan tämä kirjoittelu minullekin terapeuttista hommaa, vaikka välillä mietin, että miksi kirjaan tänne kaiken niin tarkasti, jään heti kiinni kun hommat kusaisee oikein huolella :D Toisaalta taas mietin, että ketä kiinnostaa, jos vaihdan sen tuhannennen kerran Osramin Ultra-Lifet lähivaloiksi ja kuinka vaikeaa se tällä kertaa oli. Koska onhan tämä minun touhuamiseni vaatimatonta puuhastelua. Kun luen noita projektiautojen selostuksia, pysyn yleensä kunnioituksesta hiljaa enkä kommentoi !

Mutta joo, jobbariksi en itseäni miellä, koska jokainen auto mikä pihaan tulee on käyttöauto ja kunnostan niistä ne paikat, jotka itseäni ja siten luultavasti myös toista keskivertoautoilijaa häiritsisivät. Rehellinenkin pyrin olemaan kun näitä liikuttelen ja kaiken teen siksi, että mielenkiintoni autoiksi kutsuttuja hyödykkeitä kohtaan on kyltymätön. Tulee vielä aika, etten enää jaksa enkä viitsi, mutta vielä se ei ole.

Se, että joku saa näistä puuhasteluista itselleen kenties rahanarvoista tietoa kulkupelin hankintaan, on mukava bonus. En ehkä ole miettinyt tätä touhua sen kannalta, mitä jooseppi78 tuossa kirjoitti, eli autoarvosteluina. Mutta kai ne sitäkin tavallaan ovat, hmmm.

Summa summarum, olen Saab-henkinen Saabisti ilman Saabia, mutta vahvalla historialla ja kirjoittelen tänne siksi, että hengaan täällä jatkuvasti lukemassa OG900 ym. juttuja, tsekkailen porukoitten projekteja jne. Poissakaan en osaa pysyä, koska Saabismi on DNA:ssa jo vuodesta 1979 kun isä ensimmäisen osti. Ehkä aistin turhan herkästi ja aloin miettimään, onko siinä mieltä täällä jaaritella muista kuin Saabeista, kun monimerkkifoorumillakin vaikutan.

Jatketaan, kunnes kielletään tai vedän tarpeeksi ison melonin nenääni. Ja kyllä, VKe, Imatralta Lempäälän kautta Porvooseen tuli Cruze :wink:
Hyundai i20 1.0T-GDI Comfort-23 , Skoda Superb Wagon 1.5 ACT TSI -20, Honda Accord 2.4-08 Executive A, Honda Civic 1.8-08 Executive A, Toyota Hiace 2.5 D-4D 100 4ov pitkä -06
Ex: 10 x og Saab 900 ym. / jäsen #4634
2.polvi
"Hölösuu"
Viestit: 1793
Liittynyt: Ma Helmi 21, 2011 23:22

Re: Ajatuksia autoilun arjesta ja muustakin

Viesti Kirjoittaja 2.polvi »

Kuten toisaallakin todettua, tämän foorumin erinomaisuus tulee monimuotoisesta asiantuntemuksesta autojen lisäksi vapaasta, mutta asiallisesta keskustelusta.

Itselläni päällimmäisenä on nyt tuo vesiprojekti ja ehkä turhan häveliäästi mietin, että pitäisikö sitä missä laajuudessa täällä raportoida. Parin sekunnin pohdinnan jälkeen ajattelin, että ehkä siitä voi olla jollekin muullekin hyötyä tai iloa ja itselleni toki tärkeätä on se dokumentaatio. Uskon vahvasti, että tämä foorumi kantaa vielä vuosikymmeniä, jos sen vain annetaan kasvaa Saab-henkisyyden mukana avoimessa ilmapiirissä. Enkä kyllä ole mitään viitteitä havainnut, etteikö näin myös olisi.

Venehommista sen verran, että tarkoitus on "projektin" päätyttyä summata käytetyt välineet ja vinkit. Toki niitä saa kaivettua netistä, kuten itsekin kymmenien tuntien ajan tein, mutta ehkä sitten täältä joku asian tai sen työmäärän äärellä tuskaileva saisi inspiraation. Olen nimittäin hyvä referenssi; laiska ja kokematon :lol:

:saab:
Saab 93 CV 2.0T aut. Aero -05, MB GLA 200 CDI A -15, Volvo V70 Classic 2.5 10V -00, ex 93 SS 1.8t Vector -05
VKe
"Hölösuu"
Viestit: 5356
Liittynyt: Ke Elo 15, 2007 20:37
Paikkakunta: Monipaikkakuntalainen

Re: Ajatuksia autoilun arjesta ja muustakin

Viesti Kirjoittaja VKe »

Niin, noista lisävaloista tunnistin auton kun Imatran suunnalla kurvaillut :D

Kun itsellänikin on joku outo perversio noihin lisävaloihin, pakko laittaa uuteenkin autoon aina... Niin hyviä valoja ei autossa ole etteikö siihen ole pakko lisää valoja saada. Ja nimenomaan isot pyöreät :oops:
Sininen Saab 9-3, '99
JP_Vette
"Hölösuu"
Viestit: 5310
Liittynyt: Ma Tammi 23, 2006 21:55

Re: Ajatuksia autoilun arjesta ja muustakin

Viesti Kirjoittaja JP_Vette »

IC1970 kirjoitti:
Ke Touko 20, 2020 17:22
Toisaalta taas mietin, että ketä kiinnostaa, jos vaihdan sen tuhannennen kerran Osramin Ultra-Lifet lähivaloiksi ja kuinka vaikeaa se tällä kertaa oli. Koska onhan tämä minun touhuamiseni vaatimatonta puuhastelua.
Eikai tää sen kiinnostavampaa ole kuin akkojen Junttigram Storiesit, vai mitä ne minuutin mittaset vapisevalla kädellä kuvatut sepostukset onkaan. Sun käyttämä alusta on vain vähän fossiilinen jäänne, vaikka se onkin kerännyt vaatimattomat 278620 klikkausta melko kuolleella foorumilla...

Melkein sanoisin, et jos tarinointisi siirtäisit muodikkaammalle alustalle, niin keräisit seuraajia sohvarassaajista ihan *piip* paljo, joutuisit torjumaan maksettuja klippejä pienissä määrin kun asenne ei kestä paskan kehumista edes rahasta jne. Muuten en visioittisi, mutta kun oon siskoni "brändäysuraa" seurannu sivusta n. 15 vuotta. Ei toki siis leipätyötä saa ja on kaupallisen yhteistyön lopettanu lieveilmiöiden takia, mutta jotain pohjaa ja nousujohteisia juttuja kuitenki...

Saatto kuulostaa tylyltä, mutta oli 100 % positiivinen ja kannustava ajatus viestissäni. Tosin jos siirryt täältä fossiilifoorumilta johki moderniin ympäristöön, niin mä en seuraa perässä. Kuvat ja teksti on parempia kuin videot :D

Mitä tulee Letukkaan, niin en noita ole ennen edes kattonut nettiautosta, mut jos Opelit on halpoja niin Letukat on sit viä oma lukunsa 8O Eikä varmana ole sen huonompia kuin muut. Onko muuten ovenkahvat tilattavissa myös Saabin osanumerolla, vai näyttääkö ne vain facelift NG9-3:n konsernikahvoilta? :D
Golf 2.0TDI '15
900 Cabriolet 2.0T '95

Exät: 9000 CS 2.3i '92, S40 2.0t '01, 900 i8 Special '86, 9000 CS 2.0t '96, 9-3 SS 2.2TiD '03, 9-5 Wagon 2.0tA '02, 80 1.9TDi '92, Astra 1.0T '17, 9-3 2.0t '01, 9-3 SC BioPower '08, 9-3 SC 2.0T XWD eLSD '09
Uteip
Matalapaineturbo
Viestit: 199
Liittynyt: Ke Syys 19, 2018 20:53
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Ajatuksia autoilun arjesta ja muustakin

Viesti Kirjoittaja Uteip »

Jatka toki noista terapiaprojekteistakin raportointia, jos näin yleisöstä saan pyytää. Ja anteeksi jos tuosta mun Yaris-kommennoinnista sait kuvan kettuilusta, ihan rehti kehu se oli huomattavasta muodonmuutoksesta. Huumori tekstimuodossa on aina vaikea laji.
Viimeksi muokannut Uteip, Ke Touko 20, 2020 20:31. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Ex:Saab 90i -86, (Micra -99, Punto -02)
McStadey
"Hölösuu"
Viestit: 1358
Liittynyt: Ti Maalis 24, 2015 11:59

Re: Ajatuksia autoilun arjesta ja muustakin

Viesti Kirjoittaja McStadey »

Tää on kyllä varmasti Internetin asiallisiin keskustelupalsta ihan kaikkien asioiden suhteen. mut eihän se ihme ole kun :saab: kuljettajathanboli niitä kaikkein fiksumpia, vai miten se meni :lol:

Kyllä tänne Osramien vaihdosta juttua mahtuu :wink: moni meistä sitä juttua mielellään myös lukee :D
Nothing on earth comes close
Ex: 9-5 kombi 2,3t RE85 A 2004

Nyk: Citroen C5 Aircross Hÿbrid | ex:VW Touran 1.4TSI DSG MY16
IC1970
"Hölösuu"
Viestit: 3541
Liittynyt: Ti Helmi 09, 2010 20:07
Paikkakunta: Borgå

Re: Ajatuksia autoilun arjesta ja muustakin

Viesti Kirjoittaja IC1970 »

^^^En ole koskaan perustanut tiliä Facebookiin, enkä Instagramiin jne. Twitterissä olen lähinnä urheilujuttujen takia näin intohimoisena Aston Villa-fanina, en juuri kirjoittele. Pysyttelen jo ammattinikin puolesta sieltä poissa mahdollisimman visusti. Tämmöinen vanhanaikainen foorumi on sopivan hidastempoinen, tykkään myös tekstin tuottamisesta sekä siitä, että se on lukukelpoista, ynnä kirjoitettu suht koht kielioppien mukaisesti. Siihen joutuu kiinnittämään huomiota myös töissä, joten tulee ikään kuin selkärangasta. Klikkauksien perässä en ole, päiväkirjaa en koskaan nuorempana osannut pitää, vaikka välillä yritinkin, tämä taitaa olla mulle sopiva tapa. Onhan tässä ketjussa jo dataa aika lailla, välillä selailen itsekin ja naureskelen aikaisemmin kirjatuille ehdottomuuksille ja sille älyttömälle vuoristoradalle ja tempoilulle, mitä tämä mun touhuni on jo vuosia ollut 8O Toisaalta täältä löytyy muistin virkistämiseksi kaikenlaisia yhteenvetoja, joita välillä nappailen kun mietin, että mitäs se ja se aikoinaan maksoikaan.

Nuo nykyaikaiset alustat ovat sellaisia kertakäyttöisiä juttuja minusta, tulevat ja menevät. Minä haluan, että asioilla on jatkuvuutta. Niin, noista Cruzen ovenkahvoista ei mitään hajua, toivon mukaan ei tarvitse tullakaan, toimivat ja näyttävät hyviltä ! Siitäkin olen samaa mieltä, että nämä ovat kyllä halpoja. Ajan kanssa selvinnee, onko siihen muutakin syytä kuin merkin aliarvostus ja tässä tapauksessa bonuksena käyttövoima.

^^Otin kommenttisi kohteliaisuutena, ei tarvitse anteeksi pyydellä, todellakaan. Ne eivät kirvoittaneet aikaisempaa kommenttiani. Eri mieltä ja kritiikkiä touhuistani saa vapaasti esittää, kun ei henkilökohtaisuuksiin mennä. Ja tämäkin heitto ihan vaan yleisesti.

En minä täällä pyörisi, ellei täällä olisi mukavaa ja järkevää porukkaa. Erittäin hyviä keskusteluja saadaan välillä aikaan aiheesta kuin aiheesta. Se on hienoa se !

Mutta kiitoksia tosiaan kommenteista, mukava, että jotkut viihtyvät tarinoitteni parissa. Enköhän jatkossakin kirjoittele, kun siltä tuntuu. Tämä päivä meni vähän ohi, kun vettä/rakeita tuli kuin aisaa viiden minuutin välein. Jäi Cruzen tutkiskelu vähemmälle. Nyt näyttää kelit paranevan, mutta tietenkin työputki alkaa perjantaina. No, tuleepahan koeponnistettua Cruzea tien päällä päivittäin, kootaan ajatuksia, kun saan vähän kilometrejä alle. Huomenna suunnittelin hakevani pari suodatinta ja väripullon Cruzea varten. Kamuxin kilventaustat ajattelin poistaa, nostaa arvoa heti 500 euroa vähintään... Pitäiskö ne Klubin kilvenaluset nyt sitten laittaa tähän ihmisten hämmennykseksi, kun en lähemmäs Saabia taaskaan päässyt. Pienikin Saab-mainos on kuitenkin hyvästä, vaikka sitten vääränmerkkisessä.

Muuten en ajatellut tuon kanssa kiirehtiä, ennen ensi talvea käydään läpi helmat ja alusta. Ei tässä nyt mitään isoa projektia voi tehdäkään, kun sillä pitää ajaakin. Toki saan lainaksi pojan Hondaa kun aikatauluista sovitaan, mutta rauhassa vaan :D
Hyundai i20 1.0T-GDI Comfort-23 , Skoda Superb Wagon 1.5 ACT TSI -20, Honda Accord 2.4-08 Executive A, Honda Civic 1.8-08 Executive A, Toyota Hiace 2.5 D-4D 100 4ov pitkä -06
Ex: 10 x og Saab 900 ym. / jäsen #4634
Avatar
Mawerick
"Hölösuu"
Viestit: 4207
Liittynyt: Pe Loka 31, 2003 13:30
Paikkakunta: Yläne

Re: Ajatuksia autoilun arjesta ja muustakin

Viesti Kirjoittaja Mawerick »

IC1970 kirjoitti:
Ke Touko 20, 2020 22:43
Huomenna suunnittelin hakevani pari suodatinta ja väripullon Cruzea varten.
Helatorstaina?

Eipä silti, ihan samalla tavalla itellä menneet päivät sekaisin näin oloneuvoksena :lol:
9000CDE 2.3tA 1995(Stage diskopottu), exät 9000TA 1989, 9000TA 1987, 900iA 1987. Käyttiksenä Nissan Maxima 3.0 V6 A.
Saab-juttuja 70-luvulta
#2366
JP_Vette
"Hölösuu"
Viestit: 5310
Liittynyt: Ma Tammi 23, 2006 21:55

Re: Ajatuksia autoilun arjesta ja muustakin

Viesti Kirjoittaja JP_Vette »

IC1970 kirjoitti:
Ke Touko 20, 2020 22:43
Klikkauksien perässä en ole
En sitä meinannutkaan. Yritin vain kannustaa, että jos täällä on ketjusi klikattu auki kohta 300 000 kertaa, niin kyllä se väkisinki jotakuta kiinnostaa. Ja jos tuon skaalais tältä suht hiljaiselta foorumilta suuremmalle yleisölle, niin uskoisin tämmösen kevyen ja laadukkaan autonfiksailutarinoinnin kiinnostavan todella montaa... Kun siis epäilit tarinointisi kiinnostavuutta :)
Golf 2.0TDI '15
900 Cabriolet 2.0T '95

Exät: 9000 CS 2.3i '92, S40 2.0t '01, 900 i8 Special '86, 9000 CS 2.0t '96, 9-3 SS 2.2TiD '03, 9-5 Wagon 2.0tA '02, 80 1.9TDi '92, Astra 1.0T '17, 9-3 2.0t '01, 9-3 SC BioPower '08, 9-3 SC 2.0T XWD eLSD '09
Cona
"Hölösuu"
Viestit: 2844
Liittynyt: Ma Touko 23, 2011 17:37
Paikkakunta: Vantaa

Re: Ajatuksia autoilun arjesta ja muustakin

Viesti Kirjoittaja Cona »

Aika moni meistä puuhastelee muunkin merkkisten pelien kanssa. Esimerkkinä omat projektit tältä keväältä:

-Yamaha MP:n kaasarien purku, huolto-osien uusiminen, kasaus ja moottoriöljyjen vaihto.

-Ford Mondeo yleismallin Isofixien asennus takapenkille

-Renault Megane etujarrulevyt ja - palat uusinta + satuloiden herkistely

Olen jo niin tottunut tekemään kaiken mahdollisen itse, ettei mielessä käy kuin ikävimpien ja vaikeampien hommien teettäminen ammattilaisella. Tuleehan tossa toki säästöä myös automaattisesti, esim Rellun (Bosch/Autodoc) jarruosat maksoi 115€ ja ammattilainen olisi varmasti halunnut tuosta luokkaa 300€. Eri asia on vielä, jos korjaus on sellainen, mitä ammattilainen ei edes haluaisi tehdä, esim tuo isofixien asennus ei-tehdasosin.

Eli summa summarum, jatka vaan raportointia. Mukavaa vertaistukea meille muille samanhenkisille ja sama henki kuin :saab: - projekteissa eli DIY. :D
NG 900 2.0t Cabriolet -95, exät: 9-5 Turbo pilot 2.0t -07, ja 9-5 Aero Wagon -04 sekä 9-3 Sport Business 2.0t -00
Avatar
tetammi
"Saabisti"
Viestit: 7334
Liittynyt: Ma Touko 05, 2003 11:14
Paikkakunta: Paimio

Re: Ajatuksia autoilun arjesta ja muustakin

Viesti Kirjoittaja tetammi »

Kylläpä taas yllätti autovalinta, olis kyl mielenkiintoista kuulla tarinaa tuosta ja mahdollisesti muistaki terapia-autoista jatkossaki :mrgreen:
Teemu paimiosta
#1266,
Teemun edelliset avot ja nykyiset ooppelit
Opel Corsa-e 2023
Opel Corsa S 1.4T 2019
Projektina 900S 1992
Avatar
AZP
"TosiSaabisti"
Viestit: 13191
Liittynyt: Su Tammi 03, 2010 01:02
Paikkakunta: Åboland

Re: Ajatuksia autoilun arjesta ja muustakin

Viesti Kirjoittaja AZP »

JP_Vette kirjoitti:
Ke Touko 20, 2020 19:53
Kuvat ja teksti on parempia kuin videot :D
Tämä. Olen törmännyt muutamaan vlogiin, jotka on vaikuttaneet kiinnostavilta, mutta kun ei mulla ole aikaa katsoa jotain 5-30 min videoita, joiden kestosta iso osa on ylimääräistä höpinää. No sitä itselleni ylimääräistä höpinää on toki tekstimuotoisissakin jutuissa, mutta se on helppo silmäillä ohi, kun ei tarvitse kelata mitään aktiivisesti kuten videoissa. Ja videoissa täytyisi pitää päällä ääntä, jota en välttämättä halua tehdä useimmissa tilanteissa kun netistä jotain hauskaa tai hyödyllistä kaivan.

Valokuva on voittamaton, koska sitä voi tuijottaa juuri niin pitkään kuin haluaa, toisin kuin videota ellei sitten katko sitä pausella koko ajan. Lisäksi ainakin itseltäni tekstiä syntyy nopeasti ja vaivattomasti vähän missä vain, vaikka paskalla istuessa, kun taas videota jos alkaisin soheltamaan nettiin, niin siitä tulisi otto 1, otto 2, otto 3.... kunnes saisin ehkä sellaisen aikaiseksi että sen kehtaisi julkaista. Tekstin kanssahan mulla ei ole yhtään niin tarkat kriteerit julkaisun laadun suhteen, kuten varmaan olette huomanneet :mrgreen:

Tosta foorumin kuolleisuustasosta sen verran, että mun mielestä saappifoorumilla on aika optimi aktiivisuustaso lukijan kannalta. Juttuja tulee luettavaksi päivittäin, ja määrä pysyy sellaisissa rajoissa, että kaikki kiinnostavat jutut ehtii lukea. Totuus on kuitenkin että aika pieni määrä porukkaa taitaa vastata 90 %:sta tänne kirjoittelusta. Olisi kiinnostava nähdä dataa tästä, sekä siitä miten foorumille kirjoitettujen postausten kokonaismäärä on kehittynyt esim viimeisen 10 vuoden aikana. Onko se lisääntynyt, vähentynyt vai pysynyt ennallaan? Saabismi harrastuksena on muuttunut tuona aikana, kun uusista Saabeista höpöttäminen on jäänyt melkein kokonaan pois ja hiljalleen koko touhu alkaa mennä museoharrastamisen puolelle. Onneksi/ikävä kyllä (riippuen katsojan poliittisesta kannasta, itse kuulun ensimmäiseen ryhmään) tätä muutosta on kompensoitu sillä että täällä höpistään sitten jonkin verran vääränmerkkisistä uusista autoista, ja toki myös vähän vanhemmistakin.

Foorumin tasohan on se joka tuntuu pitävän useammankin saabittoman saabistin täällä itseni kaltaisesti edelleen roikkumassa. Tänne voi kirjoitella juttujaan ilman että saa selkään ison kasan lapsellista ryönää. Mikään nettialusta ei ole trolleille immuuni, mutta ilokseni olen huomannut että suurin osa on täältä saatu aika nopeasti lähtemään tai vaikenemaan ihan vain terveellä fiksujen saabistien joukkovoimalla, joko suoralla palautteella tai sitten toteuttamalla vanhaa kunnon "älä ruoki trollia"-politiikkaa tehokkaasti. Monella foorumilla se on ikävä kyllä toisinpäin, eli fiksut on hiljaa tai poissa, kun trolleja on joka nurkan takana.
Nyt: '21 Mustang Mach-e AWD
Ennen: Töpselikärsä '14 Mitsubishi Outlander PHEV | '08 Saab 9-3 SportCombi TiDS A6 | '02 Saab 9-3 2.0t A
Lisäksi: '80 Oldsmobile Delta 88 468 cid | '65 VW 1200 | '73 VW 1303S | '82 Honda CB750K
Avatar
tsaarela
"Hölösuu"
Viestit: 3346
Liittynyt: Ti Touko 06, 2003 08:20
Paikkakunta: Oulu

Re: Ajatuksia autoilun arjesta ja muustakin

Viesti Kirjoittaja tsaarela »

Kyllä näitä juttuja on ehdottomasti kiva lukea ja miellän itsenikin sen verran pussihousuksi, että luen mieluummin foorumeita. Naamakirjasta irtisanoin itseni ja Twitteristä lähtöä harkitsen myös. Youtube on kyllä siinä mielessä hyvä, että sieltä saattaa asennusvideoita etsiessä löytyä sikojen seasta joku helmikin. Monestihan noissa on ongelmana, että ne on kuvattu jostain ihan älyttömästä kulmasta päin p**settä olevalla rajauksella ilman selostusta, jolloin moni asia jää epäselväksi. Toisissa taas jaaritellaan monta minuuttia ihan epäolennaisia. Optimaalisessa remppavideossa käydään nopeasti läpi remontin kohde ja käytettävät työkalut. Sen jälkeen tehdään itse operaatio työvaiheet selostaen ja huomionarvoiset seikat mainiten. Hyvin kuvatulla videolla voi pelastaa selostuksen puutteet, kuten esim. sen, että se on jollain muulla kielellä kuin ensimmäisellä, toisella tai kolmannella kotimaisella.
9-3 Cabriolet SE -00
Hyundai Ioniq 5 73kW RWD Premium -22
#621
Avatar
AZP
"TosiSaabisti"
Viestit: 13191
Liittynyt: Su Tammi 03, 2010 01:02
Paikkakunta: Åboland

Re: Ajatuksia autoilun arjesta ja muustakin

Viesti Kirjoittaja AZP »

Joo kyllä Youtubevideot on ihan parasta, kun sulla on totaalitenkkapåå, että miten joku asia toteutetaan, ja ylläriylläri joku muukin on tuskaillut saman dilemman kanssa, ratkonut sen ja kuvannut ratkaisun vielä videolle.

Mutta yleisemman tason jaaritteluun, kokemustenvaihtamiseen ja nimen omaan keskusteluun on nimensä mukaisesti keskustelufoorumi paljon paremi alusta.
Nyt: '21 Mustang Mach-e AWD
Ennen: Töpselikärsä '14 Mitsubishi Outlander PHEV | '08 Saab 9-3 SportCombi TiDS A6 | '02 Saab 9-3 2.0t A
Lisäksi: '80 Oldsmobile Delta 88 468 cid | '65 VW 1200 | '73 VW 1303S | '82 Honda CB750K
Vastaa Viestiin