Minuteman kirjoitti:Ruis on kallista, oikea Ruisleivän taikinajuuri perinteisine kikkoineen aikaaviepää eli kallista vaalia ja ylläpitää.
On huomattavasti halvempaa ja tuottavampaa tuottaa näennäis- tai virtuaaliruisleipää jatkettuna vehnäjauholla, siirapilla ja perunajauholla ja selitellä sitten mm. Kuningaskuluttajan haastatteluissa että Suomalaisten makutottumus on muka muuttunut.
Muuttuuhan se muuttamalla kun muuta ei saa.
Ja tämä juuri VITUTTAAKIN: Jumalauta tässä maassa oikean ja aidon Ruisleivän puute.
Ei muuta kun tiinua etsimään ja itse tekemään
Volvo V60 T5
Volvo v40 cc awd t5
Volvo v70 2,5 t
Ex:9-3 SC 1,9 Tid
Ex: 9-3 SC 2,8 turbo XWD
Ex:9-3 SC 1,9 Tid
Ex:9-3 sc 1,8t
Sähköiset viat ovat helppoja! Aina katkos virtapiirissä!
Tech 2 löytyy myös.
Minuteman kirjoitti:Kaikenlaisia tiinuja on perintönäkin, mutta juuri taitaa olla jo kuollutta. Tokkopa heräävät henkiin vaikka itse Wenzelillä käyttäisi säikytettävänä..
Meillä äitimuori tuota vielä silloin tällöin tekee ihan omasta taikinajuuresta, ja kyllähän se nämä puikulat sun muut palat voittaa mennen tullen.
Minuteman kirjoitti:Ruis on kallista, oikea Ruisleivän taikinajuuri perinteisine kikkoineen aikaaviepää eli kallista vaalia ja ylläpitää.
On huomattavasti halvempaa ja tuottavampaa tuottaa näennäis- tai virtuaaliruisleipää jatkettuna vehnäjauholla, siirapilla ja perunajauholla ja selitellä sitten mm. Kuningaskuluttajan haastatteluissa että Suomalaisten makutottumus on muka muuttunut.
Muuttuuhan se muuttamalla kun muuta ei saa.
Ja tämä juuri VITUTTAAKIN: Jumalauta tässä maassa oikean ja aidon Ruisleivän puute.
Onneksi Treella on pari leipomoa joista saa kohtuu hyvää 100% ruisleipää...
Kärpäskausi stna. Ilmeisesti aina vilahtaa pari sisään kun ulko-ovi käy, siihen tahtiin niitä saa metsästää ja läpsiä kuoliaaksi / imuroida.
9-3 2.0t | Talvilook BSR stg2 #3630 Soita ihmeessä, jos kysyttävää Saab-projekteistani 050-3428322
The green in the grass and the red of our Saab's, are the colours of stardust.
Eikä ole edes vaikeaa kun juurta jostai saa. Anoppi vieläki ahkerasti leipoo kunnon aitoa RUISleipää. On se vaa mahottoman hyvää. Pikkuleipomoita kannattaa myös suosia. Markettien bulkkituottee meillä pannassa!
Musti kirjoitti:
Mutta mun vitutuksessa ei ollut kyse materiaalista, vaan siitä paistamisesta. Ostapa kaupan "täällä paistettu" patonki. Voi kettu, olisivat nyt edes viisi minuuttia pidempään pitäneet uunissa. Kuori on leivän paras osa.
Viimeksi Savosta tullessani ostin jossain Juvan paikkeilla sellaisen mustapohjaisen ruisleivän ja sitä kotona mussuttaessani suunnittelin jo jotain järkevää syytä ajaa 600km saadakseni lisää samanlaista.
Mä kun luulin, että olen ainoa joka pitää "hieman" paremmin paistetusta leivästä.
Saab 9000 i -91
Saab 9000 2.3 T -98
Saab 9000 2.0 T -96
Sain vihdoin hommattua keittiön kaappeihin vetimet uusille oville, mutta eikö perkele ole nuo ruuvit n. 1,5 mm liian pitkät... Ei muuta kun takasin k-rautaan ettimään sopivia ruuveja... v**tu.
Saab 9-3 2.0t BioPower 5d se -02 --Mikkeli--
Ex Volvo v40 2.0t Classic Aut. -04. Ex Saab 9-3 2.0 3d se -99. Ex Saab 9-3 2.0 5d se -99.
Onneks on sentään pysytty täälläpäin ruisleivän kannassa kiinni! Hmm- mikähän v*tuttais? Varmaan kun tuosta hitsauskoneesta loppui taas kaasu.
Ja vielä viikko sitten tossa kasvoi ruista pellolla vieressä. Ois pitäny mennä kähveltämään ja myydä pimeillä markkinoilla.
Vituttaa? Flunssahan se... ois ees tullut kunnon tauti, mutta ei vaan pystynyt... vajaat 38 lämpöä, ääni maassa, imusolmukkeet kaulassa turvonneet varmaan nelinkertaisiksi ja nokka tukossa. Lima sentään on nätin vihreää, kun sen kurkusta ulos saa.