OG9-5 Aero ”Super” harrasteena

Esittele oma(t) projektisi täällä. Projektiin liittyvät kysymykset sallittuja, muut kysymykset mallikohtaisiin foorumeihin.
mikan
"Hölösuu"
Viestit: 1099
Liittynyt: Ma Heinä 28, 2003 14:04
Paikkakunta: Tampere

Re: OG9-5 Aero ”Super” harrasteena

Viesti Kirjoittaja mikan »

Mä painan aina S-nappia kun lähden ajamaan. Jotenkin mukavampi ajaa, kun ei tarvi kaasua painaa niin paljoa. Etanolisofta toi mukavasti lisävääntöä, niin on varsin leppoisa ajaa.

t. Mika
5 * turbo, 2 * Aero :-)

lauriolio
"Turbo"
Viestit: 225
Liittynyt: Ke Elo 12, 2015 21:24
Paikkakunta: Loimaa
Viesti:

Re: OG9-5 Aero ”Super” harrasteena

Viesti Kirjoittaja lauriolio »

Huomenna kevyt Wappuretki peräkärry perässä. Kertynee noin 300-500km, riippunee eniten siitä millaisia välietappeja tulee sattumalta tehtyä :lol:

Tänään voi laittaa rastin seinään kohtaan ”ensimmäinen tarve muulle kuin sähköautolle”, kun piti tyhjentää tuo mainittu peräkärry huomista varten. Eli jäteasemakierros oli tänään vuorossa. Huomenna sitten liikutellaan ruohonleikkuria uudelle omistajalleen.

Kun Super juuri sai tuoreet öljyt, niin tänään sai myös uudet tulpat ja ilmansuodattimen. Paikalleen meni perus NGK BCPR7ES-11, paikalla oli platinakärkiset NGK PFR6H-10:t. Eli kalliin tulpan tilalle perustulppaa, kun eikös tämän pitäisi tuollakin liikkua, mutta vaihtoaika on lyhyempi. Ilmansuodatin ei kovin pahalta näyttänyt, mutta onpahan vaihdettu sekin. Raikkari jäi vielä vaihtamatta.

Pohjaa katsellessa löytyi pari öljytippaa eli jostain tippuilee vähän. Veikkaisin että kampiakselin stefan ja öljypumpun o-renkaan voisi vaihtaa/vaihdattaa vaikka huvin vuoksi, varsinkin jos öljysihdin puhdistus olisi samalla ohjelmassa.

Huomisen retken jälkeen näyttää vieläkin siltä, että Super pääsee pois rekisteristä ja säännöllisistä maksuista joksikin aikaa. Jatketaan ajeluja jälleen myöhemmin kesällä :heart_eyes: 8)
Kuljettimet: Hyundai Kona Electric 64kWh MY19 & Nissan Leaf 24kWh MY12
Harrastimet: Saab 9-5 Aero wagon MY03, Saab 900i MY88

Vastaa Viestiin