Tuning Center Oulu - Saabien ohjelmointia ja viritystä

Saab-henkisten yritysten ilmoitukset
Vastaa Viestiin
TCOulu
"Koeajolla"
Viestit: 1
Liittynyt: Ma Syys 21, 2020 12:05

Tuning Center Oulu - Saabien ohjelmointia ja viritystä

Viesti Kirjoittaja TCOulu »

Tervehdys arvon kanssaSaabistit!

Tuning Center Oulu on Pohjois-Pohjanmaalla ABC Tupoksen vieressä toimiva yritys, joka tarjoaa ajoneuvojen moottoreiden ja vaihteistojen optimointeja, eFlexFuel etanolimuutoksia ja tehodynamometrilla toteutettavia palveluita.

Saabit ovat olleet aina lähellä sydäntä ja ensiaskeleet moottorinohjauksien säätämiseen on aikanaan saatu oman ng900-projektin parissa. Olen aina kokenut Saab-harrastajien yhteisön poikkeuksellisen avuliaana ja ystävällisenä ja haluankin nyt kantaa oman korteni kekoon myös yrittäjän näkökulmasta.

Saabeihin tarjoamme perus stagetukset, mutta pystymme toteuttamaan myös esimerkiksi ahtimien, putkistojen ja suuttimien vaihdot, sekä niiden tarvitsemat ohjelmamuutokset. Pystymme toteuttamaan myös isommatkin projektikokonaisuudet. Työlle pyritään laskemaan edullinen ja ennen kaikkea reilu tarjous. Käytössämme on moderni synkronoitu 4wd dynamometri kahdella 2000nm Eddy-jarrulla. Mittauskapasiteetti on 2000hv ja 300km/h, joten vihaisimmatkin Saabit saadaan mitattua ja tarvittaessa säädettyä.

Tässä Saab-hinnasto foorumilaisille (sis.alv24%);

* Trionic 5 stage 1-2 (sis mahdollisen E85-muutoksen) €149
* Trionic 7 stage 1-2 (sis mahdollisen BioPower-muutoksen) €199
* Trionic 5/7 pienemmän ohjelmoinnit (esim OpenSid, jne) alk. €49
* Trionic 8 €299
* ME9.6 V6 2.8T (NG9-3 ja NG9-5) €299
* Dieselit (sis. DPF ja EGR ohjelmalliset muutokset) €299

Huom! Meidän kauttamme saat halutessasi myös JC Perfomance softaa.

Ohjelmoinnissa käytetään aina aitoja ja lisenssoituja työvälineitä ja ne toteutetaan aina ajoneuvokohtaisesti yksilöitynä. Tarjoamme 30 päivän rahat takaisin tyytyväisyystakuun ja itse ohjelman takuu on ikuinen!

Parhaiten meidät tavoittaa puhelimitse 040-1609530 (messenger/soitto/viesti/whatsapp) tai sähköpostitse henkka@tcoulu.fi. Yksityisviestejä pyritään lukemaan säännöllisesti, mutta vastauksissa voi ilmetä viivettä.

Käykää kurkkaamassa meidän some-tilit www.facebook.com/tcoulu ja www.instagram.com/tcoulu/
Yhteistyöterveisin,

Henkka
Tuning Center Oulu
Korvantaus 3, 91910 Tupos
Puh. 040-1609530
henkka@tcoulu.fi
Vastaa Viestiin