Tuning Center Oulu - Saabien ohjelmointia ja viritystä

Saab-henkisten yritysten ilmoitukset
Vastaa Viestiin
TCOulu
"Koeajolla"
Viestit: 1
Liittynyt: Ma Syys 21, 2020 12:05

Tuning Center Oulu - Saabien ohjelmointia ja viritystä

Viesti Kirjoittaja TCOulu »

Tervehdys arvon kanssaSaabistit!

Tuning Center Oulu on Pohjois-Pohjanmaalla ABC Tupoksen vieressä toimiva yritys, joka tarjoaa ajoneuvojen moottoreiden ja vaihteistojen optimointeja, eFlexFuel etanolimuutoksia ja tehodynamometrilla toteutettavia palveluita.

Saabit ovat olleet aina lähellä sydäntä ja ensiaskeleet moottorinohjauksien säätämiseen on aikanaan saatu oman ng900-projektin parissa. Olen aina kokenut Saab-harrastajien yhteisön poikkeuksellisen avuliaana ja ystävällisenä ja haluankin nyt kantaa oman korteni kekoon myös yrittäjän näkökulmasta.

Saabeihin tarjoamme perus stagetukset, mutta pystymme toteuttamaan myös esimerkiksi ahtimien, putkistojen ja suuttimien vaihdot, sekä niiden tarvitsemat ohjelmamuutokset. Pystymme toteuttamaan myös isommatkin projektikokonaisuudet. Työlle pyritään laskemaan edullinen ja ennen kaikkea reilu tarjous. Synkronoitu nelivetodynamometri saapuu tehtaalta loppuvuoden aikana. Sen mittauskapasiteetti on 2000hv ja 300km/h, joten vihaisimmatkin Saabit saadaan mitattua ja tarvittaessa säädettyä.

Tässä Saab-hinnasto foorumilaisille (sis.alv24%);

* Trionic 5 stage 1-2 (sis mahdollisen E85-muutoksen) €149
* Trionic 7 stage 1-2 (sis mahdollisen BioPower-muutoksen) €199
* Trionic 5/7 pienemmän ohjelmoinnit (esim OpenSid, jne) alk. €49
* Trionic 8 €299
* ME9.6 V6 2.8T (NG9-3 ja NG9-5) €299
* Dieselit (sis. DPF ja EGR ohjelmalliset muutokset) €299

Ennakkomyyntitarjouksena myös muiden merkkien optimoinnit hintaan €299 OBD-portin kautta toteutettuna ja €399 mikäli ECU vaatii ns. pöytäohjelmoinnin. Huom! Ohjelmoinnissa käytetään aina aitoja ja lisenssoituja työvälineitä ja ne toteutetaan aina ajoneuvokohtaisesti yksilöitynä. Tarjoamme 30 päivän rahat takaisin tyytyväisyystakuun!

Pyrimme avaamaan toimipaikkamme asiakkaille lokakuun toisen viikon aikana. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan meidän some-tileillä.

Ohjelmointityöt aloitetaan jo 1.10. alkaen ja voidaan toteuttaa Tupoksessa tai esimerkiksi asiakkaan kotona (max. 40km säteellä Tupoksesta). Tarjoamme nyt foorumin jäsenille mahdollisuuden viedä ns. kirsikat kakun päältä ja hyödyntää foorumilaisten alennukset ja ennakkomyyntitarjoukset ennen muita. Ennakkomyynti avataan muulle maailmalle viikon kuluttua.

Parhaiten meidät tavoittaa puhelimitse 040-1609530 (messenger/soitto/viesti/whatsapp) tai sähköpostitse henkka@tcoulu.fi. Yksityisviestejä pyritään lukemaan säännöllisesti, mutta vastauksissa voi ilmetä viivettä.

Käykää kurkkaamassa meidän some-tilit www.facebook.com/tcoulu ja www.instagram.com/tcoulu/ . Facebookissa on käynnissä arvonta ilmaisesta optimoinnista, joten kannattaa ihmeessä osallistua!


Yhteistyöterveisin,

Henkka
Tuning Center Oulu
Korvantaus 3, 91910 Tupos
Puh. 040-1609530
henkka@tcoulu.fi
Vastaa Viestiin