tähän asti tulleet reseptit on kuulostaneet niin hyviltä, ettei tässä enää kauaa jaksa odottaa...
Tosimiesten reseptit!
-
9000 automaatilla
- "Hölösuu"
- Viestit: 2948
- Liittynyt: Ke Marras 19, 2003 20:55
- Paikkakunta: Sipoo
Pestään perunat ja viipaloidaan ne kuorinen noin kolmen millin siivuiksi. Paistetaan valurautawokissa reilun sipulin kera. Paistamiseen voi käyttää öljyä tai voita, maun mukaan. Kun ottavat väriä ja alkaa kypsyä, lisätään pari kolme ruokalusikallista hunajaa kyytipojaksi. Koko prosessi kestänee vähän määrästä riippuen noin kolme varttia. Kylkiäiseksi sitten porsaan kasleria tai lohifilettä/medaljonkeja grillistä. Kalaan mausteeksi suolatonta sitruunapippuria, tilliä, vähän merisuolaa ja ripaus sokeria. Medaljongit 3-5 minuuttia per puoli ja file vähän kauemmin. Kaslerin kypsymistä odotellessahan voi aina grillata parit kyrsät ja nauttia jonkun olusen...
Hyvällä juomalla huuhdeltuna kelpaa kyllä mahan täytteeksi oikein hyvin.
Hyvällä juomalla huuhdeltuna kelpaa kyllä mahan täytteeksi oikein hyvin.
Saabista jäljellä muistot.
Volvo S60 D3 - 17, Sirkkuli"
Sitikka C4 1,6 VTI -11, "Pöhkö", ei tainnut holistia tulla...
Volvo S60 D3 - 17, Sirkkuli"
Sitikka C4 1,6 VTI -11, "Pöhkö", ei tainnut holistia tulla...
Tarveaineet:
-paksua foliota
-valkoviiniä
-herkkusieniä
-rouhittua valkopippuria
-suolaa
-lohi- tai haukifilee
-turbo-Saab 3" downpipella
-paksua rautalankaa
Perkaa kala fileiksi rannassa kalareissun päätteeksi. Leikkaa fileestä sopiva siivu. Kääri filee useaan foliokerrokseen, mukaan herkkusieniä, valkoviintä, rouhittua valkopippuria ja merisuolaa myllystä. Tee tiukka paketti ja ruuvaa rautalangalla tukevasti kiinni downpipen kylkeen. Aja kalapaikalta kotiin, ota sapuska irti putkesta ja nauti perunoiden kera.
Lämpötilaa voi säädellä ajonopeudella sekä foliopaketin korkeutta muuttamalla putken kyljessä. 2 1/3" dp polttaa sapuskan turhan helposti!
Vitsihän tämä on, mukailtuna brittiläisen TV-kokki Floydin reseptistä, jossa kaveri paistoi pihvin Toyota-maasturin pakosarjassa.
Oikea resepti samalla tavalla, mutta paistetaan n. 200 c uunissa 25 min.
-paksua foliota
-valkoviiniä
-herkkusieniä
-rouhittua valkopippuria
-suolaa
-lohi- tai haukifilee
-turbo-Saab 3" downpipella
-paksua rautalankaa
Perkaa kala fileiksi rannassa kalareissun päätteeksi. Leikkaa fileestä sopiva siivu. Kääri filee useaan foliokerrokseen, mukaan herkkusieniä, valkoviintä, rouhittua valkopippuria ja merisuolaa myllystä. Tee tiukka paketti ja ruuvaa rautalangalla tukevasti kiinni downpipen kylkeen. Aja kalapaikalta kotiin, ota sapuska irti putkesta ja nauti perunoiden kera.
Lämpötilaa voi säädellä ajonopeudella sekä foliopaketin korkeutta muuttamalla putken kyljessä. 2 1/3" dp polttaa sapuskan turhan helposti!
Vitsihän tämä on, mukailtuna brittiläisen TV-kokki Floydin reseptistä, jossa kaveri paistoi pihvin Toyota-maasturin pakosarjassa.
Oikea resepti samalla tavalla, mutta paistetaan n. 200 c uunissa 25 min.
GM 900 se 2.0t -97 RE85
Pilko perunat, sipuli, paprika ja koskenlaskija juusto 2-3 cm kuutioiksi. Tee foliosta nyyttejä, joihin nakkaat kourallisen tai pari em. sekoitusta, sekä pari nokaretta voita. Mausta maun mukaan vielä pippurilla ja suolalla sekä valkosipulilla. Anna muhia grillissä kolmisen varttia.
Nautitaan hyvän pihvin ja kylmän kaljan kanssa.
Nautitaan hyvän pihvin ja kylmän kaljan kanssa.
************************
#3274
Saab 9-3 2,0t SE Jubilee -01
************************
#3274
Saab 9-3 2,0t SE Jubilee -01
************************
Reseptejä ja ohjeita jokaiseen makuun
Eli tuossapas olisi jokaiseen makuun kaikenmaailman ohjeita, ei muuta kuin kokeilemaan ja yllättämään vaimonne...
Mukana tietty sit drinksuohjeitakin.
http://jyskylandia.no-ip.info/images_easyphp/Reseptit/
Mukana tietty sit drinksuohjeitakin.
http://jyskylandia.no-ip.info/images_easyphp/Reseptit/
-
Psychocowboy
- "Hölösuu"
- Viestit: 2937
- Liittynyt: To Huhti 01, 2004 12:02
- Paikkakunta: H:ki - J:kylä
Re: Reseptejä ja ohjeita jokaiseen makuun
Aika lailla herjasi että page cannot be found/displayed ?Jysky69 kirjoitti:Eli tuossapas olisi jokaiseen makuun kaikenmaailman ohjeita, ei muuta kuin kokeilemaan ja yllättämään vaimonne...
Mukana tietty sit drinksuohjeitakin.
http://jyskylandia.no-ip.info/images_easyphp/Reseptit/
Born to be wild, paitsi kotona
#2288 ex 9-3t -01,ex 9-5 2.0t Wagon -05 ex NG900S 2,3i Talladega -97
Nyt Volvo V70 D4 -15, varalla 206 pögötti. Saab edelleen haaveissa....
#2288 ex 9-3t -01,ex 9-5 2.0t Wagon -05 ex NG900S 2,3i Talladega -97
Nyt Volvo V70 D4 -15, varalla 206 pögötti. Saab edelleen haaveissa....
ai sä löysit jo? pitäskö mun sittenkin vaihtaa ysisyini tonnariin...?Mimmi kirjoitti:Onneksi tuo parempi puolisko
no joo...paahtoleipää ei voita mikään, jos sen päälle hierotaan valkosipulinkynttä, oliiviöljyä, suolaa ja tomaattia.
Luca F #1724, ex-Saabisti vuosilta 2003-2013 (Saab 99 -71,75,76,77,77,78,78,79,80,84,84,84,84, Saab 900 -83,83,84,86,90,91)
-
tknummelin
- "Hirsch"
- Viestit: 951
- Liittynyt: La Joulu 25, 2004 15:38
- Paikkakunta: Linnavuoren vapaavaltio
Appeenvalmistusperiaate:
Ruuassa tulee olla tarpeeksi rasvaa, jotta veri luistaisi suonissa ja tarpeeksi suolaa, jotta ne jumittuneetkin paakut nytkähtävät paineen
voimalla ulos.

Ruuassa tulee olla tarpeeksi rasvaa, jotta veri luistaisi suonissa ja tarpeeksi suolaa, jotta ne jumittuneetkin paakut nytkähtävät paineen
voimalla ulos.
"Nyt vaan oli aika heikko kuti vielä, mutta se käy hyvästä harjoituksesta,
seuraavan kerran saattaa olla että tykki puhuu jo huomattavasti paremmalla
osoitteella ja kovemmalla teholla."
-Bror-Erik Wallenius
seuraavan kerran saattaa olla että tykki puhuu jo huomattavasti paremmalla
osoitteella ja kovemmalla teholla."
-Bror-Erik Wallenius
Habakossu
-pullo kosevaa
-pari Habanero (vast) -chiliä
Habat pulloon, shaken not stirred, antaa ässehtiä viikon pari ja voilá!
Toimii kurkussa ja kiukaalla.
Reseptin kopiraitti Infernossa:
http://javu.kapsi.fi/inferno/viewtopic. ... ero+kossua
-pullo kosevaa
-pari Habanero (vast) -chiliä
Habat pulloon, shaken not stirred, antaa ässehtiä viikon pari ja voilá!
Toimii kurkussa ja kiukaalla.
Reseptin kopiraitti Infernossa:
http://javu.kapsi.fi/inferno/viewtopic. ... ero+kossua
Saabiton
Extreme paukku
Juu, tota on tullu tehtyä, elikäs yli 50% viinaa kolmivarttinen ja siihen rasiallinen habanerochiliä paloiteltuna ja kaappiin pariksi kolmeksi viikoksi, kivan kellertävä väri tulee juomaan ja hieman omenainen tuoksahdus...
Tottumattomalle voi tulla ongelmia, eli silnät vuotaa ja suu kuolaa puolisen tuntiä ihan huoletta...
Habaneroa saa mm. isoista k-marketeista, sellasia keltaisia ja kuin minipaprikoita. Tulisuusluokka on 10, eli helevetin väkevä
Tottumattomalle voi tulla ongelmia, eli silnät vuotaa ja suu kuolaa puolisen tuntiä ihan huoletta...
Habaneroa saa mm. isoista k-marketeista, sellasia keltaisia ja kuin minipaprikoita. Tulisuusluokka on 10, eli helevetin väkevä
#1202 J.Pohjolainen
Ei ole grilliruoka, mutta uppoaa muksuihin ja meikäläiseen kuin väärä raha... ja ihan omasta päästä tein:
Chili con sika-nauta
- 600 g sika-nauta jauhelihaa
- 1 pussi sipulikeittoa
- jonniin verran korppujauhoja
- aimo tujaus (enemmän kuin 1 dl) sweet chili kastiketta
- Kaksi kananmunaa
- mustaapippuria maun mukaan
- suolaa maun mukaan
- sopivasti vettä
Em aineksista tehdään lihapullataikina tavalliseen tapaan: Kaikki kulhoon ja sekaisin. Laitetaan taikina immiintymään toviksi.
1 l tomaattimehua tai 0.5 l paseerattua tomaattia + 0.5 l vettä
1 purkki papuja
0.5 dl Lidlin salsakastiketta
1 lihaliemikuutio
Kaikki muu paitsi pavut kattilaan, sekoitus ja kuumennus kiehuvaksi.
Kun liemi kiehuu pyöritellään lihapullataikinasta lihapullia ja tiputellaan liemeen kypsymään. Keitetään pullat kypsiksi ja kipataan pavut sekaan hieman ennen kuin otetaan levyltä.
Jos tuntuu että kaipaa lihaisampaa ja tukevampaa apetta niin sekaan voi vielä pilkkoa paketin tulikeppejä tms.
Tarjoillaan riisin tai kuskusin ja pariloidun maissintähkän tai tölkkimaissin kera.
Chili con sika-nauta
- 600 g sika-nauta jauhelihaa
- 1 pussi sipulikeittoa
- jonniin verran korppujauhoja
- aimo tujaus (enemmän kuin 1 dl) sweet chili kastiketta
- Kaksi kananmunaa
- mustaapippuria maun mukaan
- suolaa maun mukaan
- sopivasti vettä
Em aineksista tehdään lihapullataikina tavalliseen tapaan: Kaikki kulhoon ja sekaisin. Laitetaan taikina immiintymään toviksi.
1 l tomaattimehua tai 0.5 l paseerattua tomaattia + 0.5 l vettä
1 purkki papuja
0.5 dl Lidlin salsakastiketta
1 lihaliemikuutio
Kaikki muu paitsi pavut kattilaan, sekoitus ja kuumennus kiehuvaksi.
Kun liemi kiehuu pyöritellään lihapullataikinasta lihapullia ja tiputellaan liemeen kypsymään. Keitetään pullat kypsiksi ja kipataan pavut sekaan hieman ennen kuin otetaan levyltä.
Jos tuntuu että kaipaa lihaisampaa ja tukevampaa apetta niin sekaan voi vielä pilkkoa paketin tulikeppejä tms.
Tarjoillaan riisin tai kuskusin ja pariloidun maissintähkän tai tölkkimaissin kera.
-Jussi-
Audi Q3 Sportback, Saab 9-5 2.0T, Saab 9-5 2.3T
Ex Saab 900, 9000, 9-5
Audi Q3 Sportback, Saab 9-5 2.0T, Saab 9-5 2.3T
Ex Saab 900, 9000, 9-5
Lohta
Tarvikkeet:
Lohi
Kermaviili
Tilliä
Suolakurkkua
perunoita
Fileoi lohi. Pilko suolakurkut, sekoita kermaviiliin, sekaan vielä tilli. Suolaa kala makusi mukaiseksi.
Jos paksu file tee viiltoja nahkaan asti ja laita viili-kurkkuseosta viiltoihin...
Muuten levitä seos kalan päälle.
Kala uuniin 175 ast ja noin 30min/kaksi filettä(n 1kg)
Keitetyt perunat.
On muuten ihan hyvää illalla kylmänäkin leivän päällä
Jos tuli liikaa seosta, voit käyttää lopun kylmänä kastikkeena, laita vaan suolaa ja saman verran sokeria....
Lohi
Kermaviili
Tilliä
Suolakurkkua
perunoita
Fileoi lohi. Pilko suolakurkut, sekoita kermaviiliin, sekaan vielä tilli. Suolaa kala makusi mukaiseksi.
Jos paksu file tee viiltoja nahkaan asti ja laita viili-kurkkuseosta viiltoihin...
Muuten levitä seos kalan päälle.
Kala uuniin 175 ast ja noin 30min/kaksi filettä(n 1kg)
Keitetyt perunat.
On muuten ihan hyvää illalla kylmänäkin leivän päällä
Jos tuli liikaa seosta, voit käyttää lopun kylmänä kastikkeena, laita vaan suolaa ja saman verran sokeria....
-
t-lahdenmaki
- "Viggen"
- Viestit: 668
- Liittynyt: Ke Heinä 16, 2003 21:31
- Paikkakunta: Jalasjärvi
Meilläpäin muija hoitaa ton ruuanlaiton, mutta mulla on silti tämmönen resepti, jota ehdottomasti kannattaa kokeilla: Kun grillaatte makkaraa ulkona, niin "dipatkaapa" sitä sitten syömisen lomassa vadelmahilloon. NAM!
Timo-Juhani Lahdenmäki #2155
*Sydämeltään aina Saabisti*
-Kia Ceed 1.6 CRDi EX SW ´09 (Oma siirtymäväline)
-Skoda Superb Sedan 2.0 TDi DSG '18 (Vaimon kulkine)
-Ex Saabeja 10 kpl....
*Sydämeltään aina Saabisti*
-Kia Ceed 1.6 CRDi EX SW ´09 (Oma siirtymäväline)
-Skoda Superb Sedan 2.0 TDi DSG '18 (Vaimon kulkine)
-Ex Saabeja 10 kpl....
Hyvä ja yksinkertainen (kuin allekirjoittanut
) grillikastike voiteluun on puolet hunajaa ja puolet soijakastiketta. Antaa ainakin grillikyljille hyvän maun ja ulkonäön.
og900 special -89 (ex),9-5 sedan manual aero -00 (ex), 9000 Griffin -93 (ex)
9-5 wagon aero -03(ex), 9-3 tids wagon -07
Jäsen nro 2050
9-5 wagon aero -03(ex), 9-3 tids wagon -07
Jäsen nro 2050