
Tosimiesten reseptit!
Hyvä ja yksinkertainen (kuin allekirjoittanut
) grillikastike voiteluun on puolet hunajaa ja puolet soijakastiketta. Antaa ainakin grillikyljille hyvän maun ja ulkonäön.

og900 special -89 (ex),9-5 sedan manual aero -00 (ex), 9000 Griffin -93 (ex)
9-5 wagon aero -03(ex), 9-3 tids wagon -07
Jäsen nro 2050
9-5 wagon aero -03(ex), 9-3 tids wagon -07
Jäsen nro 2050
-
- "Hirsch"
- Viestit: 938
- Liittynyt: La Loka 18, 2003 14:30
- Paikkakunta: Jyväskylä
eilen tuli laitettua pitkästä aikaa ruokaa, lauvantai illan kaljapullot kauppaan ja 3pkt/1500g pihviä matkaan ja mökille grillaamaan. perunasalaatin ja sinapilla maustettu.
Sit ku vielä käytiin saunassa ja uimassa niin vapun loppu oli alkanu.
Sit ku vielä käytiin saunassa ja uimassa niin vapun loppu oli alkanu.
900 Aero T16 -84 (projetkti)
9000 Aero 2.0T -94
9000 Aero -96 stage X RE85 (1mile@305km/h)
9-3 Avo Aero -01 BioPower (ex RHD)
9-3 Avo viggen -00
Ossi Koukka o4o4l9457o
9000 Aero 2.0T -94
9000 Aero -96 stage X RE85 (1mile@305km/h)
9-3 Avo Aero -01 BioPower (ex RHD)
9-3 Avo viggen -00
Ossi Koukka o4o4l9457o
- jariha
- "Team Ylläpito"
- Viestit: 4043
- Liittynyt: Ti Heinä 29, 2003 23:58
- Paikkakunta: Kajaani
- Viesti:
Nyt mä vasta hoksasin tämän threadin. Pitääpä pistää ensimmäiseksi helppo, mutta varma unilääke 
- Pihviä pannulla, esim. kassleria tai muuta oman maun mukana
- Pekonia, paprikasekoitusta ja sipulia toisella pannulla (tätä reilusti)
- Ranskalaiset uunissa tai valkosipulikermaperunat
Ja tosimieshän ei syö tuota ilman olutta

- Pihviä pannulla, esim. kassleria tai muuta oman maun mukana
- Pekonia, paprikasekoitusta ja sipulia toisella pannulla (tätä reilusti)
- Ranskalaiset uunissa tai valkosipulikermaperunat
Ja tosimieshän ei syö tuota ilman olutta

#1851 Jari Haverinen :: Saab 99 GL Super '76 :: Saab 9-3 SE TurboJubilee '01
instagram.com/autoileva_veijari
instagram.com/autoileva_veijari
Nyt löyty kunnon reseptejä:
http://www.kaenkky.com/?p=art
Henkilökohtainen suosikkini on ehkä Jallunakit.
http://www.kaenkky.com/?p=art
Henkilökohtainen suosikkini on ehkä Jallunakit.
No kirjotetaan nyt parit varmat grilli vinkit..
"hartsan" perunat (neljälle):
- pakasteesta perunasipulisekoitus pussi 1kg
- pala aurajuustoa
- purkkikermaa
- sitä yrttivalkosipuli mäiskettä
- pippuria
- voita/öljyä
- iso vuoka
Voitele vuoka. Levitä puolet perunoista. Laita päälle pilkottu aurajuusto, pippuria ja voita. Loput perunat päälle. Liisää pippuria pintaan ja sit lusikalla toi yrtti mäiske. Lopuks kerma reunoille. Ja tunniks uuniin 170-astetta..
Ribsejä grillissä.
- porsaan kylkeä, jokunen kilo (cittarissa 4.95€/kilo)
- soijaa
- öljyä
- mausteita
- valkosipulia
- tavallista sipulia
- pakaste pusseja
Aamulla tekee marinaadiin pusseihin (marinaadi: öljyä, mausteita ja sipuleita). Kaks tai kolme kylkeä per pussi. Puol päivää pussit jääkaapissa. Lihat pois pusseista ja puoleks tuntii uuniin sataan asteeseen. Sit lihat grilliin, joku viis minuuttia per puoli. Ja eiku syömään.
Vartaat.
- paprikaa
- sipulia
- valkosipulia
- pikku tomaatteja
- herkkusieniä
- kesäkurpitsaa
- maissia
- kanan file pihvejä
- puutikkuja
Tikut veteen likoomaan tunniks. Sillä aikaa viipaloidaan vihannekset ja lihat. Sit tökitään tasasesti aineksia tikkuihin. Otetaan ribsien loput marinaadit ja niillä sit voidellaan vartaita grillissä, ettei ne kuivu.
Mustatorvisieni kastike.
- vajaa litra mustiatorvisieniä
- purkki kermaa
- aurajuustoa
- pippuria
- chili maustetta
- tulista ketsuppia
- voita
Paistetaan sienet voissa, että niistää lähtee mehut. Lisätään kerma ja aurajuusto. Kun aurajuusto on sulanut lisätään mausteet oman mielen mukaan. Lopuks vähän ketsuppia..
Noilla on ainakin tähän asti saanu jokaisen seurueen (niin anopin, kun kaveritkin) kylläseks, mitä on meidän mökillä käyny pyörähtään.
P.S. Jos tollanen keittokirja sit joskus saadaan kasaan, niin mä varaan sitä yhden kappaleen. Sillä mä teen meidän perheessä kaiken ruuan, ei noita muijan pöperöitä uskalla syödä..
"hartsan" perunat (neljälle):
- pakasteesta perunasipulisekoitus pussi 1kg
- pala aurajuustoa
- purkkikermaa
- sitä yrttivalkosipuli mäiskettä
- pippuria
- voita/öljyä
- iso vuoka
Voitele vuoka. Levitä puolet perunoista. Laita päälle pilkottu aurajuusto, pippuria ja voita. Loput perunat päälle. Liisää pippuria pintaan ja sit lusikalla toi yrtti mäiske. Lopuks kerma reunoille. Ja tunniks uuniin 170-astetta..
Ribsejä grillissä.
- porsaan kylkeä, jokunen kilo (cittarissa 4.95€/kilo)
- soijaa
- öljyä
- mausteita
- valkosipulia
- tavallista sipulia
- pakaste pusseja
Aamulla tekee marinaadiin pusseihin (marinaadi: öljyä, mausteita ja sipuleita). Kaks tai kolme kylkeä per pussi. Puol päivää pussit jääkaapissa. Lihat pois pusseista ja puoleks tuntii uuniin sataan asteeseen. Sit lihat grilliin, joku viis minuuttia per puoli. Ja eiku syömään.
Vartaat.
- paprikaa
- sipulia
- valkosipulia
- pikku tomaatteja
- herkkusieniä
- kesäkurpitsaa
- maissia
- kanan file pihvejä
- puutikkuja
Tikut veteen likoomaan tunniks. Sillä aikaa viipaloidaan vihannekset ja lihat. Sit tökitään tasasesti aineksia tikkuihin. Otetaan ribsien loput marinaadit ja niillä sit voidellaan vartaita grillissä, ettei ne kuivu.
Mustatorvisieni kastike.
- vajaa litra mustiatorvisieniä
- purkki kermaa
- aurajuustoa
- pippuria
- chili maustetta
- tulista ketsuppia
- voita
Paistetaan sienet voissa, että niistää lähtee mehut. Lisätään kerma ja aurajuusto. Kun aurajuusto on sulanut lisätään mausteet oman mielen mukaan. Lopuks vähän ketsuppia..
Noilla on ainakin tähän asti saanu jokaisen seurueen (niin anopin, kun kaveritkin) kylläseks, mitä on meidän mökillä käyny pyörähtään.
P.S. Jos tollanen keittokirja sit joskus saadaan kasaan, niin mä varaan sitä yhden kappaleen. Sillä mä teen meidän perheessä kaiken ruuan, ei noita muijan pöperöitä uskalla syödä..
93 1.9 TTiD -11
93 2.0T cab -07
95 2.3T Aero -00
96 super -79
#1951
93 2.0T cab -07
95 2.3T Aero -00
96 super -79
#1951